Tijd om te stralenDe voorbije 4 jaar was ik vooral op zoek naar antwoorden op vragen zoals: hoe te ondernemen, wat houdt het allemaal in? Wat je moet kennen, weten, kunnen en toepassen? Ik ontdekte mijn why en hoe ik dit in aanbod vorm wou geven.

Geleidelijk aan werd het duidelijk dat ik wou schitteren in anderen te laten schitteren op hun podium. Hen die skills, tools, technieken en oefeningen mee te geven die ervoor zorgt dat ze bewuster zijn over hoe ze meer impact hebben met hun boodschap. Maar oh boy, ik voelde mijn stralingsangst en mijn impostersyndroom keihard hun programma’s afspelen. Al was ik me er niet altijd van bewust.

Ik vind het heerlijk om aan de zijlijn andere ondernemers te stimuleren om uit dat denken te komen en te doen. Om te stralen op hun podium.

Linda MynckeTijdens de coronaperiode heb ik storytelling trajecten ontwikkeld. Heb ik geëxperimenteerd met online workshops en webinars geven. Ik vind het heerlijk om aan de zijlijn andere ondernemers te stimuleren om uit dat denken te komen en te doen. Om te stralen op hun podium.

Sinds de verhuis van het appartement naar het huis, iets meer dan een jaar geleden, is er ruimte ontstaan om hier ten huize A+ Muze ook activiteiten te organiseren. Aanbod voor en door ondernemers op vlak van persoonlijke groei en ook zakelijk. Waar er een brug kan gevormd worden tussen ondernemen en spiritualiteit.

Uit dit experiment en de ervaringen van de voorbije maanden, is een nieuw traject geboren. Waarbij ondernemers die nood hebben aan begeleiding en een labo-setting om te experimenteren met nieuw aanbod en het niet alleen willen doen, hier het hele proces kunnen doorlopen samen met mij met als kers op de taart het uitvoeren van de workshop of het aanbod.

Zo is er onder andere het Business-Stroom-Traject begeleidt door Tuur Van Hove die door middel van opstellingen ondernemers inzichten en transformatie biedt om te groeien naar de volgende stap in hun zijn en onderneming.

Mijn thema ging over het natuurlijk leiderschap. Iets wat in het Human Design Traject naar boven kwam en in mijn chart aanwezig is. Alleen, ik voelde het niet. Ik kende het niet. Ik hoorde wel de feedback van anderen dat ik dat uitstraal, maar ik ben me er niet van bewust. Ik hoor het wel rationeel maar voelde het niet in mijn lijf.

Tot de opstelling enkele dagen geleden. Dankzij deze dag heb ik nu wel voeling met mijn natuurlijk leiderschap. Er is erkenning geweest dat ik het niet ken omdat het me nooit aangeleerd geweest is of nooit getoond of voorgeleefd. Ik mocht niet zijn wie ik was op dat vlak als kind. Ik had geen voorbeelden in mijn omgeving mbt natuurlijk leiderschap.
En nu, dankzij de opstelling, is het geheeld. Is er één geheel. Ik Weet wat het is, ik Voel wat het is en Ik Ben.

Het effect op heel korte termijn is dat ik mezelf meer laat zien wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Zonder angst, zonder mezelf klein te houden, zonder innerlijke afstand, zonder imposter syndroom en zonder stralingsangst. Tuurlijk in intieme kring liet ik me wel meer zien, maar was ik heel selectief bij wie. 

En nu, nu Ben Ik. Take it of leave it. You like it or not maar ik neem schaamteloos en geheel natuurlijk vanuit Zijn mijn podium in.Ik treed in mijn eigen spotlight. En terwijl ik dit nu schrijf, komt er een herinnering naar boven die Sille, mijn vroegere business coach me zei. ‘Je kan anderen in hun spotlight zetten zonder je in hun schaduw te zetten. Het is dankzij jouw plek in jouw spotlight dat anderen hun plek in hun spotlight kunnen vinden.’Mijn missie is kristalhelder. Ik inspireer, begeleidt en ondersteun ander ondernemers om in hun eigen spotlight te staan en te schitteren op hun podium terwijl ze op een bewuste en impactvolle manier hun boodschap brengen zowel inhoudelijk als non-verbaal afgestemd op elkaar.

Ik kan vandaag zeggen dat ik eindelijk in mijn eigen spotlight sta, vanuit een heel natuurlijke en vanzelfsprekendheid om mijn eigen podium in te nemen. Al is daar een fameus proces aan vooraf gegaan. Ik ben super blij met mijn parcours en met het resultaat!

Linda Myncke

Het is mijn visie dat ik een veilige bedding creëer waar ondernemers op eigen tempo en vanuit hun noden en behoeften zich kunnen ontwikkelen en groeien om hun plek op hun podium in te nemen op een zelfzekere en authentieke manier. 
Waarbij ze in dit proces liefdevol ondersteund worden en af en toe een shot onder de kont krijgen. Waarbij ik mijn volledige toolbox ter beschikking stel om vaardigheden en technieken aan te leren op maat van de klant.
Alleen zo kan elke ondernemer groeien naar de volgende stap.

Het aanbod dat uit mijn missie en visie voortvloeit heeft enerzijds de vorm van trajecten om een grotere impact te creëren. En anderzijds aanbod van workshops en trajecten voor de ondernemer die persoonlijk en/of zakelijk wil groeien. Dat laatste onder de vorm van een menukaart.

Vorige week kreeg ik een spijtig bericht en moest ik schakelen. Door omstandigheden heeft de centrale gast van het netwerk event van 16 juni geannuleerd. Voor de start van het Business-Stroom-Traject had ik al een oplossing gevonden om een andere fantastische expert het podium te geven. Na de eerste opstellingsdag werd duidelijk dat ik die vrijgekomen plaats mocht innemen. En zodus geschiedde. Het voelt heel natuurlijk en vanzelfsprekend aan. Een bijzondere gewaarwording.

Dus wil je meer te weten komen waar A+ Muze nu voor staat, waarom ik steeds over het podium spreek en hoe jij authentiek en impactvol jezelf kan voorstellen? Schrijf je dan in voor het Netwerkevent New Beginnings.It is time to shine!

En jij? Straal jij al op jouw podium?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close