Business-Stroom-Traject

Opstellingswerk voor ondernemers
die willen groeien dankzij het blootleggen van (on)bewuste belemmeringen

Laat je Business Stromen

Opstellingswerk is een handige tool dat onzichtbare en/of onbewuste dynamieken zichtbaar maakt waardoor belemmeringen kunnen getransformeerd worden.

Van familieopstellingen heb je ongetwijfeld al wel eens gehoord. Maar wist je dat je als ondernemer ook je bedrijf kan opstellen? 

Tuur begeleidt organisatieopstellingen in grote en kleine bedrijven. En het kan ook voor solo-ondernemers. Bijvoorbeeld om te ontdekken wat je tegenhoudt om helemaal voor je bedrijf te gaan. 

Je houdt jezelf klein, past je aan, of maakt jezelf onzichtbaar vanuit patronen die je ontwikkeld hebt in je familiesysteem. Je belemmert je eigen stroom door die onbewuste patronen en strategieën die je meedraagt van vroeger. 

Na een opstelling heb je helderheid en zie je hoe je stappen kan zetten om de stroom toe te laten, om in je eigen grootsheid te gaan staan en je bedrijf vorm te geven volgens jouw zielsverlangens. 

Een opstelling is een ideaal middel om een vergrootglas op je onderneming te zetten en op jezelf om te kunnen groeien als ondernemer. Ik nodig je uit om het samen met mij en Tuur te ontdekken en te ervaren tijdens de 3-daagse die we samen voor jou in elkaar gestoken hebben.

We hebben allemaal onze patronen, zoals de pleaser, de perfectionist, … dat neem je in werkcontext ook mee. … Vaak belemmeren we onze eigen stroom door die onbewuste patronen en strategieën die we meedragen van vroeger.

Tuur Van HoveBen je klaar om te groeien, in je grootsheid te gaan staan, en je te laten meevoeren op de stroom die ontstaat? Dan ben je welkom op het Business-Stroom-Traject.

Bussiness-Stroom-Traject

Laat jouw onderneming stromen dankzij het opstellingswerk onder de vakkundige begeleiding van Tuur Van Hove. Waarbij elke deelnemer de tijd krijgt om zowel de rol van observant, representant en als vraagsteller in te nemen.

Het centrale thema van deze editie is GROEI.

Dit traject is voor jou:

⚡️ Jij zit met deze vragen: ‘Wat heb ik nodig om mijn onderneming te laten groeien?’ of ‘Wat heeft mijn bedrijf (van mij) nodig om te groeien?’

❤️ Jij kan je openstellen voor het onbekende.

🔥 Jij bent klaar met die kleinhoudende en belemmerende gedachten.

🌟 Jij hebt de wens om je bedrijf te laten stromen.

🍀 Jij bent klaar om in je grootsheid te gaan staan.


We werken met een beperkt aantal deelnemers, namelijk tussen 4 en 8 ondernemers. Zodat er voldoende tijd is om iedereen een vraag te laten stellen en wie weet zelfs meerdere opstellingen kan doen.
Ongeacht jouw rol, je neemt uit elke opstelling iets mee. Herkenning, verzachting, bewustwording, heling of transformatie.

Het is belangrijk om alle drie de dagen aanwezig te zijn, daar de groepsenergie bijdraagt aan het proces.

Jouw investering voor dit driedaagse traject is 550€*

*Prijs: Inclusief drankjes en versnaperingen⁣, exclusief btw en lunch.

Praktische info:
Maximum 8 deelnemers. De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers. Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar.

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣

Data: 9/05/23, 23/05/22 en 6/06/23 telkens van 10 tot 16u.

Een opstelling is een ideaal middel om een vergrootglas op jezelf en je onderneming te zetten,
om te kunnen groeien als ondernemer.

Linda Myncke


Over Tuur Utsav Van Hove

Tuur Van Hove is een lichaamsgerichte psychotherapeut, supervisor en trainer. Sommigen kennen hem onder de naam Utsav. Dit is zijn spirituele naam, komt uit het Hindi en betekent Celebration.

Tuur:”Ik woon met mijn man in Racour, een klein dorpje in België.Van jongsaf aan ben ik gefascineerd door de mens en menselijke gedragingen.

Na een ontspoorde relatie waarbij ik mezelf had weggecijferd, merkte ik op hoe belangrijk het is mijn eigen gedragingen beter te begrijpen.Toen kwam ik in aanraking met het Aumm Instituut en ben ik in mezelf beginnen graven via innerlijk kindwerk, familie opstellingen en traumaheling totdat ik op de bodem, bij de kern uitkwam.

De hardnekkige patronen en negatieve overtuigingen die tijdens mijn kindertijd als overlevingsmechanisme ontstonden en die ik ook als volwassene – o.m. in relaties – meedroeg, kon ik zo stap voor stap transformeren. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces. Graag wil ik de inzichten die ik toen via mijn proces heb gekregen, doorgeven aan anderen. Mijn passie ligt dan ook in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.”

It is time to shine

FAQ

Waarom bestaat dit traject uit 3 dagen?
Door 3 dagen te organiseren krijgt elke deelnemer ruimschoots de kans om te groeien in flow en stroming dankzij de verschillende rollen van é𝐧 𝐨𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 é𝐧 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭 é𝐧 𝐯𝐫𝐚𝐚𝐠𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫. De eerste dag krijgt iedereen een mini-opstelling. De 2 andere dagen staan in het teken van een grotere opstelling.

Moet ik elke dag aanwezig zijn?
Ja, dit is aangeraden voor de groepsenergie. Je leert uit elke opstelling, of je nu opsteller, representant of vraagsteller bent.

Ontvang ik een factuur?
Ja, wanneer je je inschrijft en je betaalt via de ‘ikbetaalnu’ link, dan ontvang je binnen de week een factuur.
Ook wanneer je niet via deze link betaalt, ontvang je ten laatste 3 dagen na je inschrijving een factuur. Pas na ontvangst van je betaling is jouw deelnameplek verzekerd.

Wat als het minimum aantal deelnemers niet bereikt is?
Dan heb je 2 keuzes. Ofwel betalen we je terug en ontvang je een creditnota. Ofwel is jouw plek voor de volgende reeks gereserveerd en betaald. Indien er een prijsverhoging zou zijn tussen de 2 trajecten, dan hoef je niet extra bij te betalen.

Kan ik mijn deelname annuleren?
Bij elke annulatie door de deelnemer zal een dossierkost verrekend worden van 30 euro (excl btw).
Tot 14 dagen voor aanvang event krijg je het deelname bedrag terug verminderd met de dossierkosten.
Tot 7 dagen voor aanvang event krijg je de helft van het deelname bedrag terug verminderd met de dossierkosten.
Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang event, dan vervalt je recht op terugbetaling.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close