About me

AnsPhotography_2020_business_LindeMyncke_social_6P6A2720

Linde Myncke

Oktober 2018, Mechelen, A+ Muze ziet het daglicht. Na een loopbaanbegeleiding ben ik tot het besef gekomen dat het tijd is dat ik alle ervaringen die ik de voorbije 20 jaar heb opgedaan, bundel. Het coachen, begeleiden, inspireren om mensen dichter bij hun kern te brengen, lonkt. Ik geef eindelijk gehoor aan mijn non-verbale aspiraties. In A+ Muze kan ik mijn ambities verder ontplooien, mezelf stimuleren om professioneel te groeien. Ook persoonlijk te groeien want dat gaat hand in hand. Ik vind het heerlijk om kennis over te brengen op een speelse, veilige manier waarbij doen en uitwisselen centraal staan. Je leert nu eenmaal het beste door te ervaren. Je wilt graag je communicatieve skills bijschaven en authentieker in verbinding gaan met de ander? Dan sta ik je graag bij! Hoe het allemaal begon?

‘The body knows things about which the mind is ignorant’ Jacques Lecoq

We zijn september 1999, Brussel, De Kleine Academie, theaterschool. Het jaar dat Lecoq sterft. Zijn leerling Luc Desmet werd mijn directeur & docent. De Parijse leermeester was gerenommeerd voor zijn methode van het fysiek theater. Spelen vanuit het lichaam als instrument. Mijn eerste lessen in non-verbaal spel vonden toen plaats. Door een kwetsuur werd ik verplicht om enkele maanden te observeren, in plaats van te doen. Hierdoor heb ik geleerd het lichaam te lezen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om de feedback van de docenten zélf in het lichaam van mijn mede-studenten te zien & te begrijpen. Mijn kijk op de fysieke & innerlijke laag werd verscherpt.

Naast verschillende freelance-opdrachten als actrice, co-trainer/trainer communicatie & rollenspelen voor bedrijven & de federale politie heb ik ook als muzische leerkracht, theaterdocent, -regisseur & coach gewerkt. In de uitwisseling met de deelnemers heb ik hen steeds gestimuleerd om niet te spelen of te doen alsof maar te zijn. Het personage als het ware in zichzelf te vinden & bestaansrecht te geven. Ik ben immers van mening dat iedereen elk menselijk aspect in zich heeft, in meer of mindere mate. Het is een kwestie om er innerlijk contact mee te maken, te leren hanteren & naar buiten te brengen. Vanuit deze verbinding met jezelf ontstaat authentiek contact.

Missie

Het is mijn missie de intuïtieve ondernemende medemens, die vanuit verbinding met zichzelf in contact met de ander willen treden en die hun non-verbale communicatie bewuster willen hanteren, te inspireren. Door verschillende communicatietechnieken te combineren met theatrale technieken zodat wat je zegt effectief van binnenuit komt en je het meest geloofwaardig bent voor (potentiële) klanten of je gesprekspartner.

Vanuit verbinding met jezelf in contact met de ander.

Visie

De non-verbale laag in je communicatie is het draagvlak van je verbale communicatie. Wanneer het hoe het wat volledig ondersteunt, communiceer je waarachtig, zonder verborgen agenda’s, helemaal in lijn met wie je bent op dat moment mét je gedachten én je gevoelens. Je vermindert de kans op misverstanden omdat je helemaal aanwezig bent in het nu en écht luistert. De vraag ‘hoe gaat het met je?’ is dan géén lege vraag meer, wel een uitnodiging tot een verbindend gesprek.

Wanneer je op deze manier waarachtig communiceert, creëer je mee aan een mooiere, zachtere wereld, waarbij je je natuurlijk leiderschap & verantwoordelijkheid opneemt.

ancient-antique-chain-326616

Waarden

Ieder persoon is uniek en draagt zelf verantwoordelijkheid voor het proces dat geactiveerd of gestimuleerd wordt door het samenwerken aan de non-verbaliteit.

A+ Muze heeft geen waarheid in pacht. Ze verbindt zich er wel toe om jouw unieke waarheid te helpen ontdekken.

Ze draagt respect hoog in het vaandel. Daarnaast ligt de focus op het proces en niet op het resultaat. Dat laatste is afhankelijk van veel verschillende factoren, waar A+ Muze niet altijd vat op heeft.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close