Aanbod

Hoe zorg jij voor impact zodat jouw boodschap gehoord wordt?

Laat je stem horen!

Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod om jouw stem vol impact te laten horen. Zowel voor jou als particulier en/of werknemer/ambtenaar en als ondernemer of KMO/bedrijf. Alle aanbod kan zowel offline als online gegeven worden. Individueel op maat of in kleine groep.

Spaar je stem

Boek nu je plek in de Masterclass ‘Spaar je stem’ en/of volg het gratis webinar over hoe jij zorg kan dragen voor je stem in dit mondmaskertijdperk. Klik hier voor meer informatie.

Stem Basis

Momenteel werkt Linde Myncke aan een nieuw (online) concept over hoe je met je stem meer impact kan hebben in je communicatie. Wil je graag input geven en zo dit aanbod vormen? Vul dan je gegevens hier in en ik bezorg je een vragenlijst.

Pitchen

Pitchen is een must om jezelf kort en krachtig voor te stellen. Zowel werknemers als zelfstandigen zijn gebaat bij een goede pitch. Zeker nu in het tijdperk van online netwerken, wat vaak soms nog de enige vorm is van netwerken, is het belangrijk dat je je kort en krachtig kan voorstellen. Vaak heb je echt maar een paar minuten de tijd om je momentum te pakken. Hoe je dat doet kan je leren via:

Laat Linde weten indien je interesse hebt om de masterclasses online te volgen via dit formulier.

Netwerken

Netwerken is een kunst. Alles begint met de voorbereiding en eindigt met de follow-up. Hoe knoop je nu een gesprek aan? Hoe geef je meer impact aan je boodschap? Welke non-verbale signalen pik je best op? Dit en veel meer kom je te weten in de Masterclass ‘Netwerken can be fun’. Laat je gegevens hier achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer deze Masterclass georganiseerd wordt.

Storytelling

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En laat dat beeld, dat verhaal nu net de kracht zijn van Storytelling! Meer weten? Laat hier je gegevens achter. Je wordt op de hoogte gebracht zodra een datum gekend is.

Podiumprésence

Je hebt je verhaal, de inhoud is gekend. Je hebt een presentatie, een keynote. Het is tijd om voor publiek te staan. Leer samen met Linde hoe je je boodschap maximale impact geeft. Ontdek de kracht van je stem en van je uitstraling. En leer hoe je deze kan combineren met wat je te vertellen hebt. Neem hier contact met Linde op voor meer informatie.

Loopbaancoaching

Loop je tegen een carrièrevraag aan? Zoek jij een manier om gehoord te worden in jouw loopbaanvraag? Ben je werknemer, ambtenaar of zelfstandige? Wil jij beter vat krijgen op jouw werk tijdens of na het Corona-tijdperk? Meer weten

Klankbordsessie

Loop je even vast? Weet je niet meer wat eerst te doen om de volgende stap next level te kunnen zetten? Heb je nood aan een klankbord? Iemand die je sparringpartner is rond een bepaald topic in je ondernemen? Linde is dankzij haar out-of-the-box denken de ideale sparringpartner waardoor jij weer verder kan om te groeien met jouw bedrijf. Neem hier contact op en vraag vandaag nog je gratis verkennend gesprek.

Aanbod voor KMO/Bedrijven

Bovenstaande aanbod kan vertaald worden naar grotere groepen.

  • Teambuilding
  • Masterclass
  • Training
  • Seminar

Wil jij graag met jouw team aan de slag? Neem hier contact op met Linde voor een aanbod op maat.

Heb je een andere vraag voor Linde rond Stem, non-verbale en verbale communicatie? Neem dan zeker contact op. Laat hier je gegevens achter.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close