Human Design voor ondernemers

Human Design is een hot item in ondernemersland. Nochtans het bestaat al sinds 1987. Echter de tijd is aangebroken om nog meer bewust te zijn van wie we zijn in onze oorspronkelijke kern.

Wat Human Design zo anders maakt dan andere systemen en persoonlijkheidstools, is dat je zowel een inzicht krijgt in wie je werkelijk bent én tegelijkertijd kan zien welke overtuigingen en denkpatronen je in de weg zitten om dit ten volle te leven.

Er is een verschil tussen ‘the person you think you are now‘ en ‘the person you were born to be‘.

 Ra Uru Hu Hoe meer je je leven gaat afstemmen op het tweede, hoe minder weerstand je gaat ervaren in je leven. De befaamde flow waar iedereen naar op zoek is, is een wezen niets meer of minder dan leven vanuit je essentie. Het unieke aan Human Design is dat je een diepgaand inzicht krijgt in deze essentie. En dat is wat A+ Muze en Jan Vandervorst willen meegeven aan ondernemers, die willen groeien en dichter bij hun oorspronkelijkheid willen leven en ondernemen.

Wat is Human Design?


Het Human Design systeem brengt aspecten van twee types wetenschap bij elkaar. De oude op observatie gerichte systemen van astrologie, de Chinese I’Ching, het Hindu-Bramaanse chakrasysteem en de levensboom van de Zohar/Kabbalistische traditie met de hedendaagse kennisdisciplines van Quantum machanica, Astronomie, Genetica en Biochemie. Human Design is logische, empirische en praktische kennis die je niet zomaar verondersteld wordt om voor waar aan te nemen. Deze kennis geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met de mechanismen van jouw unieke zijn en je evoluerende bewustzijn, deze te leren kennen om zo uit te zoeken wat werkt voor jou.  

Dat ‘in de praktijk brengen’ begint in de eerste plaats bij je persoonlijke leven. Maar daar houdt het natuurlijk niet op: de inzichten en adviezen hebben inmiddels hun waarde meer dan bewezen op zowat elk levensgebied – ondernemen, gezondheid, ouderschap, loopbaan, relaties, business, teams en leiderschap.

Het human Design Traject is ontworpen voor ondernemers die zichzelf beter willen leren kennen en hierdoor willen ondernemen volgens hun energie en blauwprint.

Human Design Actieve Poorten

Er zijn in totaal 64 poorten. Sommigen zijn actief, andere weer niet. Welke actief zijn hangt af van de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte en ongeveer 3 maanden voor je geboorte. Wanneer 2 poortyen aan elk uiteinde van een kanaal actief zijn, activeert dat jouw volledige kanaal. Is er maar 1 poort actief, dan is jouw kanaal voor de helft actief.

Elke poort heeft zijn eigen betekenis en draagt bij tot jouw persoonlijkheid, levensthema’s en struggles.

Tijdens deze dag kom je te weten wat de betekenis is van jouw actieve poorten in jouw chart en hoe dit jou beïnvloedt.

𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 is 245€*

*Prijs is excl btw, incl koffie, thee en water, excl lunch (deze is zelf mee te brengen)

Datum: 24/06/23 van 9u30 tot 13u

Maximum 6 deelnemers. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣


The Projector’s Way

Samen met andere Projectors je verdiepen in hoe ondernemen voor jou werkt.

De ene projector is de ander niet.
Projectors wordt aangeleerd om initiatief te nemen. Nochtans functioneren ze het best wanneer hun potentieel erkend en uitgenodigd wordt om bewustzijn in de wereld te brengen in plaats van dingen te creëren.

Wil jij weten hoe het Projector-zijn voor jou werkt en hierdoor jouw manier van ondernemen beter te kunnen afstemmen zodat dit moeiteloos voor je wordt?

Volg dan ‘The Projector’s Way’ op 25/05. Trouwens, Jan is zelf een projector die het heel fijn vind om zijn kennis met andere projectors te delen.

𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 is 245€*

*Prijs is excl btw, incl koffie, thee en water, excl lunch (deze is zelf mee te brengen)

Datum: najaar 2023, datum wordt spoedig gecommuniceerd

Maximum 6 deelnemers.

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣

Human Design Traject

Het traject bestaat uit 3 dagdelen met telkens een eigen thema.


𝐃𝐚𝐠 𝟏 – 𝗪𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧? ⁣

Hoe is het ontstaan?⁣
Uit welke elementen bestaat mijn chart?⁣
Vergaar algemene kennis over Human Design zodat je ook andere charts dan de jouwe kan lezen/interpreteren.⁣

𝐃𝐚𝐠 𝟐 – 𝐈𝐤 𝐦𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐢𝐧𝐠.⁣

Wat doe ik al goed? Wat mag anders om afgestemd te zijn op mijn energie en mijn Design? Zodat ondernemen gemakkelijker wordt. ⁣
Inzicht verkrijgen in blokkades en belemmeringen, werken naar transformatie en nieuwe programma’s afgestemd op jouw blauwprint.⁣

𝐃𝐚𝐠 𝟑 – 𝐌𝐞𝐭 𝐰𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐦𝐞 𝐭𝐞 𝐨𝐦𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥 𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧?⁣

Als solo-ondernemer doe je veel zelf. Echter bepaalde belangrijke elementen kunnen ontbreken in jouw chart om echt succesvol te zijn. Het is daarom goed je te omringen met freelancers, medewerkers, leveranciers,… die net dat ontbrekende aspect wel in hun chart hebben.⁣

Als groeiende ondernemer is het goed om een succesvol team samen te brengen. Of dat nu op freelance basis of als medewerker/personeel is.⁣


𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 is 690€*
𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐯𝐚𝐧 meer dan 10 uur.⁣*Prijs:
Inclusief drankjes en versnaperingen⁣
Exclusief btw. exclusief 1 op 1 reading van jouw individuele chart. Prijs: 150€ ipv 200€ voor de deelnemers van het traject.

De volgende editie van dit traject wordt spoedig ingepland.
Maximum 6 deelnemers zodat er voldoende tijd is om de theorie te koppelen aan de praktijk van elke deelnemer.⁣

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣


Een drieledig traject voor ondernemers die

Human Design

beter willen begrijpen en hanteren in het ondernemen.

Over Jan Vandervorst

Jan is zelfstandig tuinarchitect waar hij zijn bijdrage wilt leveren aan een gezonde aarde, een gezonde bodem, een gezonde leefomgeving waarin we op duurzame manier wonen, onszelf voeden en op een harmonieuze inclusieve manier samenleven. 

Naast tuinarchitect is hij Cranio Sacraal therapeut. “Mensen bewust maken van hun lichaam en in hun lichaam brengen maakt mij gelukkig. Daarmee bezig zijn maakt mij blij en heeft een grote impact op degene die de behandeling ondergaat. Voor mij gaat dat moeiteloos. En dat laatste, moeiteloosheid is een belangrijke graadmeter voor mij.” 

Sinds 2007 verdiept hij zich in Human Design. Als 1/3 Projector brengt hij diepgang, inzicht en empathie. 

“Human Design is een geweldig instrument dat een bijzonder diepgaand inzicht geeft in wie wij zijn, waarom wij hier zijn, hoe wij onze kinderen kunnen begeleiden naar volwassenheid, hoe wij functioneren en op welke manier wij op een vervullende en succesvolle manier kunnen samenwerken.” 

Jan Vandervorst

Jan: “Ik hou ook van verandering en nieuwe uitdagingen waarbij ik out of the box creatief kan zijn. Mensen begeleiden op hun pad naar bewustwording, nieuwe opdrachten waarbij ik uitgedaagd wordt om een creatieve oplossing te vinden voor een vraag 

Hoe kunnen wij op een bewuste, duurzame, solidaire manier samenleven in verbinding met de natuur, de aarde en met elkaar is wat mij in essentie bezig houdt. Dit doel kan volgens mij enkel bereikt worden door een radicale bewustzijnsverandering. 

Daar zie ik mijn persoonlijke bijdrage aan het geheel. “

Deelnemers aan het woord

Tinne Vanhove: ‘Was echt intereassant… een echte aanrader.’

Lut Martien: ‘Ja, super interessant! Ik heb zoveel bijgeleerd En ik wil er mij zelfs graag nog meer in verdiepen Maar nu eerst even al die info laten bezinken.’

Ellen Willockx: ‘Jan verstaat de kunst om het goed uit te leggen.’

Nele Franck: ‘Ik vind mijn innerlijke rust door mezelf beter te leren kennen.’

Human Design introductiedag

Heb je al eens gehoord van Human Design en wil je graag kennismaken met deze manier om diepe inzichten te verkrijgen over jouw unieke zijn en blauwprint?

Human Design gaat een paar lagen dieper dan persoonlijkheidsprofielen en astrologie. Het geeft weer waar je energie van krijgt, wat voor jou werkt, waar jouw valkuilen en conditioneringen liggen, wat jouw strategie en innerlijke autoriteit is. Maak kennis met begrippen uit Human Design zoals gedefinieerde en niet-gedefinieerde centra, het niet zelf-thema, kanalen en dergelijke meer.

𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 is 245€*

*Prijs is excl btw, incl koffie, thee en water, excl lunch (deze is zelf mee te brengen)

Datum: nog nader te bepalen in het najaar.

Maximum 10 deelnemers.

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣

The Manifestor’s Way

Samen met andere Manifestors je verdiepen in hoe ondernemen voor Manifestors werkt.

De ene manifestor is de ander niet. Zo heb je ‘Manifesting Chanels’. Kanalen die er voor zorgen dat je rechtstreeks kan manifesteren. Echter je hebt ook ‘Projected Chanels’ waardoor je als manifestor eerst dient uitgenodigd of erkend te worden, alvorens je kan manifesteren.

Daarnaast zijn we als kind aangeleerd om toestemming te vragen, terwijl het ons natuur is om te initiëren.

Wil jij weten hoe het manifesteren voor jou werkt en hierdoor jouw manier van ondernemen beter te kunnen afstemmen zodat jij moeiteloos kan manifesteren, initiëren en creëren?

Linda Myncke: “Het was voor mij een grote ene-opener om te beseffen dat ik via mijn Projected Chanel kan manifesteren. Een inzicht dat onontbeerlijk was in het begrijpen van mijzelf, en in het waarom mijn initiatieven soms werken en soms niet.”

𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 is 245€*

*Prijs is excl btw, incl koffie, thee en water, excl lunch (deze is zelf mee te brengen)

Datum: Datum voor 2024 nog nader te bepalen.

Maximum 6 deelnemers.

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣


FAQ


Ontvang ik een factuur?
Ja, je ontvangt altijd een factuur binnen de 3 werkdagen, wanneer je je inschrijft.
Indien je betaalt via de ‘ikbetaalnu’ link betaalt , dan ontvang je binnen de week een factuur.
Pas na ontvangst van je betaling is jouw deelnameplek verzekerd.


Kan ik mijn deelname annuleren?
Bij elke annulatie door de deelnemer zal een dossierkost verrekend worden van 30 euro (excl btw).
Tot 14 dagen voor aanvang event krijg je het deelname bedrag terug verminderd met de dossierkosten.
Tot 7 dagen voor aanvang event krijg je de helft van het deelname bedrag terug verminderd met de dossierkosten.
Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang event, dan vervalt je recht op terugbetaling.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close