Human Design Traject voor ondernemers

Human Design is een hot item in ondernemersland. Nochtans het bestaat al sinds 1987. Echter de tijd is aangebroken om nog meer bewust te zijn van wie we zijn in onze oorspronkelijke kern.

Wat Human Design zo anders maakt dan andere systemen en persoonlijkheidstools, is dat je zowel een inzicht krijgt in wie je werkelijk bent én tegelijkertijd kan zien welke overtuigingen en denkpatronen je in de weg zitten om dit ten volle te leven.

Er is een verschil tussen ‘the person you think you are now‘ en ‘the person you were born to be‘.

 Ra Uru Hu Hoe meer je je leven gaat afstemmen op het tweede, hoe minder weerstand je gaat ervaren in je leven. De befaamde flow waar iedereen naar op zoek is, is een wezen niets meer of minder dan leven vanuit je essentie. Het unieke aan Human Design is dat je een diepgaand inzicht krijgt in deze essentie. En dat is wat A+ Muze en Jan Vandervorst willen meegeven aan ondernemers, die willen groeien en dichter bij hun oorspronkelijkheid willen leven en ondernemen.

Wat is Human Design?


Het Human Design systeem brengt aspecten van twee types wetenschap bij elkaar. De oude op observatie gerichte systemen van astrologie, de Chinese I’Ching, het Hindu-Bramaanse chakrasysteem en de levensboom van de Zohar/Kabbalistische traditie met de hedendaagse kennisdisciplines van Quantum machanica, Astronomie, Genetica en Biochemie. Human Design is logische, empirische en praktische kennis die je niet zomaar verondersteld wordt om voor waar aan te nemen. Deze kennis geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met de mechanismen van jouw unieke zijn en je evoluerende bewustzijn, deze te leren kennen om zo uit te zoeken wat werkt voor jou.  

Dat ‘in de praktijk brengen’ begint in de eerste plaats bij je persoonlijke leven. Maar daar houdt het natuurlijk niet op: de inzichten en adviezen hebben inmiddels hun waarde meer dan bewezen op zowat elk levensgebied – ondernemen, gezondheid, ouderschap, loopbaan, relaties, business, teams en leiderschap.

Het human Design Traject is ontworpen voor ondernemers die zichzelf beter willen leren kennen en hierdoor willen ondernemen volgens hun energie en blauwprint.

Human Design Traject

Het traject bestaat uit 3 dagdelen met telkens een eigen thema.


𝐃𝐚𝐠 𝟏 – 𝗪𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧? ⁣

Hoe is het ontstaan?⁣
Uit welke elementen bestaat mijn chart?⁣
Vergaar algemene kennis over Human Design zodat je ook andere charts dan de jouwe kan lezen/interpreteren.⁣

𝐃𝐚𝐠 𝟐 – 𝐈𝐤 𝐦𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐢𝐧𝐠.⁣

Wat doe ik al goed? Wat mag anders om afgestemd te zijn op mijn energie en mijn Design? Zodat ondernemen gemakkelijker wordt. ⁣
Inzicht verkrijgen in blokkades en belemmeringen, werken naar transformatie en nieuwe programma’s afgestemd op jouw blauwprint.⁣

𝐃𝐚𝐠 𝟑 – 𝐌𝐞𝐭 𝐰𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐦𝐞 𝐭𝐞 𝐨𝐦𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥 𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧?⁣

Als solo-ondernemer doe je veel zelf. Echter bepaalde belangrijke elementen kunnen ontbreken in jouw chart om echt succesvol te zijn. Het is daarom goed je te omringen met freelancers, medewerkers, leveranciers,… die net dat ontbrekende aspect wel in hun chart hebben.⁣

Als groeiende ondernemer is het goed om een succesvol team samen te brengen. Of dat nu op freelance basis of als medewerker/personeel is.⁣


𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 is 𝟔𝟔𝟎€*
𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝟗𝐮.⁣*Prijs:
Inclusief drankjes en versnaperingen⁣
Exclusief btw. exclusief 1 op 1 reading van jouw individuele chart. Prijs: 150€ ipv 200€ voor de deelnemers van het traject. (prijs individuele reading geldig tot 20/02/23)⁣

De 2de editie van dit traject gaat door op: 𝟐/03/23, 16/03/23 𝐞𝐧 30/𝟎3/23 telkens 𝐯𝐚𝐧 𝟗𝐮𝟑𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟐𝐮𝟑𝟎.⁣

Met maximum 8 deelnemers zodat er voldoende tijd is om de theorie te koppelen aan de praktijk van elke deelnemer.⁣

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣Over Jan Vandervorst

Jan is zelfstandig tuinarchitect waar hij zijn bijdrage wilt leveren aan een gezonde aarde, een gezonde bodem, een gezonde leefomgeving waarin we op duurzame manier wonen, onszelf voeden en op een harmonieuze inclusieve manier samenleven. 

Naast tuinarchitect is hij Cranio Sacraal therapeut. “Mensen bewust maken van hun lichaam en in hun lichaam brengen maakt mij gelukkig. Daarmee bezig zijn maakt mij blij en heeft een grote impact op degene die de behandeling ondergaat. Voor mij gaat dat moeiteloos. En dat laatste, moeiteloosheid is een belangrijke graadmeter voor mij.” 

Sinds 2007 verdiept hij zich in Human Design. Als 1/3 Projector brengt hij diepgang, inzicht en empathie. 

“Human Design is een geweldig instrument dat een bijzonder diepgaand inzicht geeft in wie wij zijn, waarom wij hier zijn, hoe wij onze kinderen kunnen begeleiden naar volwassenheid, hoe wij functioneren en op welke manier wij op een vervullende en succesvolle manier kunnen samenwerken.” 

Jan Vandervorst

Jan: “Ik hou ook van verandering en nieuwe uitdagingen waarbij ik out of the box creatief kan zijn. Mensen begeleiden op hun pad naar bewustwording, nieuwe opdrachten waarbij ik uitgedaagd wordt om een creatieve oplossing te vinden voor een vraag 

Hoe kunnen wij op een bewuste, duurzame, solidaire manier samenleven in verbinding met de natuur, de aarde en met elkaar is wat mij in essentie bezig houdt. Dit doel kan volgens mij enkel bereikt worden door een radicale bewustzijnsverandering. 

Daar zie ik mijn persoonlijke bijdrage aan het geheel. “

Een drieledig traject voor ondernemers die

Human Design

beter willen begrijpen en hanteren in het ondernemen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close