Storytelling

Een kleine aankondiging

Storytelling en ondernemers begeleiden in authentieke, sterke verhalen maken en die met impact brengen is mijn ding. Het is iets wat ik ongelofelijk graag doe.

Opgeleid als professionele actrice en nu ondernemer hou ik er van om de ander te doen bewegen en te delen datgene wat bij hem leeft.

Het voorbije half jaar heb ik een aantal trajecten ontwikkeld en deze zet ik graag in de kijker. Er zijn er maar liefst 4. Voor elk wat wils. En natuurlijk zou ik het fijn vinden mocht ik jou met één van deze trajecten de tools en technieken kunnen aanreiken die jij nodig hebt om jouw verhaal authentiek en krachtig te brengen. Als je dit niet al doet ondertussen 🙂

De voorbije dagen heb ik al enkele mailtjes gestuurd met een actie. Omdat het moment er was om die trajecten even in de spotlight te zetten. En dan volg ik even die impuls om dat te doen. Echter ik heb zoveel meer te delen over dit topic.

Verkopen is 1 ding. Het is belangrijk als ondernemer, dat wel. En toch vind ik communiceren ook heel belangrijk. Ik besef dat ik nog niet zo heel veel inkijk gegeven heb in wie ik ben en hoe het komt dat storytelling echt wel mijn ding is.

Het begeestert me en het moment is aangebroken dat ik even mijn podium inneem en jou meeneem in de wondere wereld van verhalen en storytelling. Zodat jij jouw podium kan innemen want dat is nog wat ik het liefste doe, jou in de coulissen aanmoedigen en eventueel bijsturen.

Dus de komende tijd mag je verschillende blogs verwachten rond dit topic. De muze in mij is wakker en staat te poppelen om jou te inspireren.

Wil je alvast meer weten over de verschillende trajecten? Neem dan hier een kijkje.

Ps: de lopende acties zijn nog geldig tot 15/12/21.

– Je krijgt 10% korting op het VIPKern traject indien je de kortingscode Lancering191121 gebruikt.

– Bij de aankoop van het VIP traject krijgt je 3 extra coachingsuren bovenop de 7u die reeds in dit traject zitten.

Inspirerende groet,
Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close