It takes a village…

Amaai dat was best pittig, zo terugblikken! En toch kan ik het iedereen aanraden. Want door even te kijken welke weg je al hebt afgelegd, zie je je eigen evolutie en groeiproces. Daarnaast geeft het me inspiratie voor de toekomst. Kortom voor mij werkt het blikverruimend.

Alle sleutelfiguren ben ik enorm dankbaar. Het zijn er meer dan 30 sowieso. Dus ben je niet persoonlijk aan bod geweest in deze terugblik, ook jou bedank ik nu voor het meebewegen op mijn (ondernemers)pad. Ze zeggen wel es: ‘it takes a Village to raise a child’ Ahwel ik zeg: ‘it takes a Village to raise a compagny’. En ik ben zoooo blij dat ik het niet alleen heb moeten doen. Dankbaar ben ik dat de mensen die mij sleutels gegeven hebben op het juiste moment op mijn pad verschenen zijn!

Conclusie

Wat is nu mijn conclusie? Ik zie een reeds mooi afgelegde weg, waarbij het steeds duidelijker wordt wat mijn missie en intrinsieke drijfveer is om te doen wat ik doe. De vertaling naar mijn onderneming wordt steeds helderder. Ik begrijp steeds beter van wie ik energie krijg en voor wie ik aan de slag wil. Het veld van oneindige mogelijkheden ligt voor me. De durf, wil, vertrouwen en fun om erin te stappen, te experimenteren, te exploreren, te doen, te evalueren en te ervaren is enorm! Lichtheid en Humor zijn mijn voornaamste metgezellen.

Daarnaast val ik steeds meer samen met mijn eigen Kern. Ik voel me heel met de kapstokken: creativiteit, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. De laatste twee jaar ben ik enorm gegroeid in vertrouwen op mijn kennis, kunde en talenten om de vertaalslag te kunnen maken van non-verbale communicatie voor ondernemers. En dit is pas het begin!

Linde Myncke

Ik bekijk graag de dingen van een positieve kant en vraag me bij een verandering in een situatie telkens af: Welk pareltje zit hier in verborgen? Wat voor groei als mens en ondernemer zal het mij brengen?

Het is niet altijd gemakkelijk geweest. De zoektocht naar het begrijpen en kennen/kunnen van het vak ondernemer-zijn, is nog steeds bezig op enkele punten. Zo mag ik nog meer kennis rond cijfers vergaren en me bekwamen in nog meer de vertaalslag te maken naar mijn klanten toe, zodat mijn communicatie naar hen toe nog helderder mag worden.

De keuze om nog een tweede kindje te verwelkomen, de praktijk die stopte een dag voor mijn terugkeer uit moederschapsrust, de Covid-Lockdown, zijn aspecten die me enerzijds deden vertragen in mijn opstart/doorstart. Anderzijds heeft me het me tijd, focus, energie en begrip (van mijn partner) gegeven om het proces aan te gaan zoals die gaat.

Linde Myncke, A+ Muze

Ik ben dankbaar voor de inzichten die ervoor zorgen dat ik niet meer het gevoel heb achter de feiten aan te hollen. Ik gun mijn Manifester-Zijn de tijd om een inspiratie de wereld in te zetten, hierover te communiceren en de nodige stappen te zetten om het aanbod kenbaar te maken. Doordat ik mezelf een pak beter begrijp en weet welke (marketing)strategieën bij me passen, ervaar ik veel minder stress. Ik kan juister de keuzes maken waardoor ondernemen moeitelozer wordt. Heerlijk is dit!

De Terugblikmaand is ook door het overlijden van mijn vader op 31/08 pittig geweest. Het rouwproces heeft weinig ruimte gehad. Ik ben ongelofelijk fier op mezelf, en weet dat mijn papa dat ook is, dat ik dit project van Terugblikken tot een goed einde gebracht heb. Het voelde ietwat onwezenlijk om op 1/09 het live interview met Sille in te blikken. Het was even een knop omdraaien en toch ben ik dankbaar dat ik net met haar en in die omstandigheden de kickstart heb mogen doen.
Ik ervaar een grote Kracht in mezelf, een doorzettingsvermogen die niet op Wil gebaseerd is, wel op Geven en Ontvangen. Ik voel me Geleid en gesterkt en kijk met veel goesting naar de toekomst.

Een vooruitblik komt er aan. Weliswaar minder intens dan de Terugblik. Het zal even afkicken zijn om niet meer elke dag een blog, interview of videotalk te voorzien. Ruimte nemen voor het afscheid van mijn vader en even geheel Manifestor-Zijnde te tijd nemen om naar binnen te gaan. Dit is wat me NU te doen staat.

Ondertussen loopt mijn creativiteit en inventiviteit op volle toeren. Dus je mag je zeker aan een vooruitblik verwachten want er komen heel wat leuke dingen in het vooruitzicht.
Als je op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan even in op de nieuwsbrief. Wie zich aanmeldt voor deze nieuwsbrief ontvangt trouwens gratis en voor niks het ebook ‘Schrijf je elevator pitch in 5 stappen’.

Ten slotte wil ik jou, lezer bedanken! Dank je wel dat je de Terugblik en dus mijn proces gevolgd hebt. Ik hoop van ganser harte dat ik je heb mogen inspireren en wie weet zelfs activeren om te doen wat je hier te doen hebt. Heb je nood aan een kick-in -the-but en voel je een klik, contacteer me gerust voor een babbeltje.

Inspirerende groet, Linde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close