Terugblik-Interview met Joke Houbraken, Branding Fotografe

Vandaag om 10u het laatste Terugblik-Interview met niemand minder dan Joke Houbraken.

Amaai wat ben ik blij dat ik deze sprankelende dame ontmoet heb op het Business Boost Event! Deze marketeer die een carrièreswitch gemaakt heeft naar Branding Fotografie is een krak in haar vak!
Immer positief, weet ze mij (en ik krijg de indruk, al haar klanten) zodanig op mijn gemak te brengen voor, tijdens en na de fotoshoot dat deze hele ervaring goesting geeft naar meer.

Voor diegenen die mijn verhaal gevolgd hebben, een jaar geleden had ik nog af te rekenen met lensvrees. Awel met mijn hand op het hart, dankzij onze shoot en de vibe die er was, is de vrees helemaal weg. Ik heb zelfs onbevreesd een fotoshoot gedaan met een fotograaf van Het Laatste Nieuws!!!

Voor de shoot: door de voorbereiding en de toch wel met momenten heel bijzondere vragen voorafgaand aan de shoot, zorgde ervoor dat ik echt stilstond bij wat ik wou. De voorbereiding was al meer dan de helft van het werk. Het maakte me nieuwsgierig hoe ze die vertaalslag zou maken naar de foto’s toe.

Tijdens: door haar manier van Zijn & werken, wist ze me telkens in de juiste sfeer te brengen. De tips die Joke mijn oor in fluisterde tijdens onze sessie samen, daar heb ik handig gebruik van gemaakt tijdens de shoot voor de krant.

Na: Joke weet met een uitstekend oog die foto’s te selecteren waarop ik straal, een flatterende houding heb, die de juiste sfeer weerspiegelt, het beeld versterkt, de boodschap uitdraagt…. En zelfs nog veel meer. Ik heb verrassende foto’s van mezelf gezien, waarbij ik me instant afvroeg: ‘oh wauw heb ik dàt in me?’

Maak vandaag kennis met Joke Houbraken van Ans Photography via een Live-Interview om 10u op mijn Facebookpagina. Stel al je vragen en kom meer te weten over het belang van goede branding foto’s.

Joke Houbraken, Ans Photography

Joke Houbraken:

Als personal branding fotografe is het mijn missie om authentieke en krachtige beelden te maken van ondernemers, die je meteen kan inzetten op social media en je website. 
Maak jezelf & je business zichtbaar! 

Joke, ik ben je ongelofelijk dankbaar voor zoveel mooie en kwaliteitsvolle foto’s. I feel like a kid in a candy store!

Meer weten over Joke: instagram.com/AnsPhotography.be of maak gebruik van haar weggever boordevol tips om zelf mooie foto’s te maken: https://ans-photography.com/download-zelfportretten/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close