Al meer dan een jaar geleden…

Ik bedenk me net dat het es tijd wordt om blogs te schrijven. Nieuwe ideeën borrelen op en dat wil ik graag met de buitenwereld delen.

En dan kijk ik even naar mijn site en zie dat het al meer dan een jaar geleden is dat ik nog een blog gepost heb. Oh Mijn Grote Grutten!!!

Wat is er in dat jaar toch veel gebeurd! Laat ik een korte samenvatting geven.

In september 2020 was het mijn terugblikmaand. Elke dag heb ik toen een blog gepost alsook posts op sociale media.
Op 31 augustus, 1 dag voor de kick-off is mijn vader overleden. Even twijfelde ik om de terugblik niet op dat moment te laten doorgaan. Echter mijn vader, zelf een zelfstandige geweest, zou het niet gewild hebben. Dus ging die terugblikmaand met blogs, interviews en posts gewoon door.

Na die maand, heb ik tijd genomen om rustig even te bekomen. Ondertussen poste ik wel verder op sociale media. Kort en krachtig, zoals het aard van het beestje. Lange blogs of posts schrijven, daar krijg ik zelf geen energie van, als ik me niet begeestert voel.

Februari – maart ’21: Covid-19 kwam onze kant op. Lockdown 1 werd een feit. Scholen dicht, opvang dicht, manlief dat nog werken kon en ik zat thuis met de kids. Toen 1 en 4 jaar oud. Nachtbrakers ook, dus weinig energie en tijd overdag of s’avonds om veel meer te doen dan het hoogstnodige.

Lockdown 2 scholen en opvang bleven gelukkig open. Tijdens lockdown 1 kreeg ik immers veel inspiratie en ideeën. Tijd en energie die toen ontbraken, waren er wel tijdens de lockdown 2. De online Impact Academie kon achter de schermen ontstaan. Samen met Wendy Van De Velde van Rebels & Heros kon ik aan de slag om trajecten uit te werken die je begeleiden in hoe een verhaal gefundeerd vorm te geven. Maar liefst 3 trajecten werkte ik uit. De pilotversie kwam ergens in de lente uit. April mei juni zoiets. Heerlijk was het om klanten in dit proces te kunnen begeleiden.

Ondertussen kwamen er coachingsvragen mijn kant uit om het fundament van de klant als mens, als ondernemer in kaart te brengen. En ook dit neem ik uitgebreid mee in het 4de traject dat dit najaar het licht zag.

Uiteindelijk start het vertellen van verhalen bij de creator van het verhaal. Jij als mens staat centraal. Het vormgeven van het verhaal is een kunst alsook het brengen van dat verhaal met impact. En die 3 elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Waar ik 3 jaar geleden startte met non-verbale communicatie, heb ik nu mijn methodiek en signatuur ontwikkelt die volledig aan bod komen in het vierde storytelling traject. Met voldoende coachingsuren om ook jouw plek op het podium in te nemen. Met voldoende ruimte waar ik volop mezelf kan geven, al mijn talenten en vaardigheden kan inzetten om mijn klanten in dit intens en oh zo mooi proces van A tot Z te begeleiden. Heerlijk!

Ondertussen zag ik ook in dat ik verder mocht groeien en mezelf stretchen om ook de langere (blog)posts én nieuwsbrieven te schrijven. Dus verdiep ik me hier in en ontplooi ik mezelf om me ook met langere teksten comfortabel te vinden. Dus vanaf nu zal je regelmatiger een langer schrijfsel van me vinden via verschillende kanalen.

Vroeger als creatieveling werd ik ingehuurd en werden de deelnemers voor mij geregeld. Nu zelf voor die communicatie instaan is tot hiertoe al best een proces geweest. Eentje waar ik me meer en meer klaar voor voel en de uitdaging met veel plezier aan ga.

Wil jij graag meer nieuws weten, op de hoogte gehouden worden van tips en tricks rond storytelling en waar ikzelf in mijn eigen proces als ondernemer bezig bent? Schrijf je dan via deze link in op mijn nieuwsbrieven (ik zou er nog es een origineler woord voor willen vinden) en kies over welke topics je meer wilt weten: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/y0f6t7

Op de dag van de ondernemer heb ik het nieuwste traject gelanceerd. Voor Black friday heb ik ook een leuke deal en ik zal voor mijn verjaardag op 11/12 ook nog iets leuks doen.
Morgen vertel ik graag meer over de 2 acties die nu reeds lopen tot 15/12.

Tenslotte eindig ik met dit. Het is heerlijk om terug flow, stroming en energie te voelen die goesting geeft om te delen, ook al zijn de tijden in de buitenwereld af en toe grimmig.

Tot snel met meer verhalen!

Inspirerende groet,
Linda (Ah ja das ook nog een verhaal die naamsverandering… Komt er ook nog aan )

Het is tijd om mijn podium te pakken en meer en meer mijn verhalen te delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close