Samenwerken met een ambassadeur

Over wat het me oplevert

Tijdens een online Open Coffee bij Angélique Monbaillieu, leerde ik Jo Volckaert kennen. Een gedreven ondernemer, hoogsensitief en fan van netwerken op een ander level.
Als partner van netwerkorganisaties Open Coffee Zuidrand & Aartselaar, ben ik steeds benieuwd hoe iemand in het netwerken staat. Mijn interesse om Jo 1 op 1 te spreken was gewekt. Groot was mijn verbazing over zijn voorstel.

Jo Volckaert, Excalibur Networks

Jo verzamelt met Excalibur Networks verschillende experten om zich heen. Elk met een specialiteit dat belangrijk is bij het netwerken. Ik voelde me vereerd en had weinig bedenktijd nodig om me aan te sluiten als 1 van zijn experten.

In die periode, lanceerde ik net mijn aanbod rond stemcoaching en mondmaskers. Wat voelt het fijn dat iemand zich te dienste stelt als mijn ambassadeur, zo hoef ik niet alleen aan de kar te trekken. Ik kijk ook uit naar het moment waarop mijn expertise (wat meer is dan stemcoaching alleen) ingezet zal worden tijdens zijn concept van netwerken en kennis delen.

Het zit hem vaak in de details

Wat ik ook merk, is dat ik gegroeid ben. Ik wacht niet meer totdat opportuniteiten zich voordoen of totdat iemand langskomt die in me gelooft. Mijn geloof is zodanig ontwikkeld dat ik overtuigd ben van mijn kracht, kennis en mijn talenten waardoor ik zo geniet van het ondernemen en nieuw aanbod/projecten creëer. En raar maar waar, door actief te ondernemen, komen de opportuniteiten en klanten als vanzelf voorbij.

In de Terugblik-Talk met Jo, blikken we niet alleen terug op onze ontmoeting. We blikken ook een beetje vooruit, naar wat de toekomst in petto heeft. Het Excalibur Networks concept staat in de startblokken. De website met de aankondiging van elke expert komt weldra online.

Wat ik ook opgemerkt heb, is dat doordat ik me profileer in een niche – stemcoaching voor diegenen die vaak moeten praten met een mondmasker – dit een veel duidelijker en concreter beeld schept dan wanneer ik mezelf voorstel als non-verbale communicatie inspirator. Dit laatste is veel te vaag en te breed. Het eerste doet mensen linken leggen, dankzij die details. En zo heb ik ook klanten verworven die met spreken-voor-publiek-angst te kampen hebben. Of die naast stemcoaching ook een spiritueel klankbord wensen. Heerlijk toch!

Even terug naar Jo. Ik sta te popelen om de toekomst in te gaan en te zien wat onze samenwerking onderling en met het expertenteam voor moois in petto heeft! Merci alvast om ambassadeur te zijn.

Wil je graag kennis maken met Jo om te achterhalen hoe zijn team jou kan versterken in het netwerken en ondernemen? Stuur hem een mailtje: excalibureventsgroup@gmail.com en ontvang een exclusieve 30 minuten gratis call.

Info over de stemcoaching vind je via deze link: www.hoespaarikmijnstem.be. Het voordeel van deze coaching is dat je deze technieken altijd kunt inzetten wanneer je verstaanbaar voor een publiek wenst te spreken. Neem gerust contact met me op indien je meer wenst te weten. En omwille van de Terugblikmaand, gooi ik er nog een actie tegenaan. Gewoon omdat het kan! Gebruik de code: Terugblikmaand en ontvang 50 euro korting!

Inspirerende groet, Linde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close