Healing als persoonlijke ontwikkelingstool

Doorheen de jaren mocht ik me door verschillende prachtzielen laten ondersteunen en begeleiden in mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsproces rond mijn spiritualiteit. Dankzij mijn weg hierin durf ik te beweren dat ik het kaf van het koren kan scheiden.

Niet iedereen heeft het altijd goed met je voor of is zo kundig als die beweerd te zijn. Om een voorbeeld te geven, in 2005 als mijn geheugen me niet in de steek laat, heeft iemand die met spirituele healing werkte, een wig gedreven tussen mij en mijn toenmalige levenspartner.
Dus ja, het kan verregaande gevolgen hebben als je niet bij de juiste, oprechte en vakkundige persoon terecht komt. Deze ervaring heeft er ook voor gezorgd dat ik heel voorzichtig ben in wie ik op dat vlak, zijn/haar gave op me toelaat. Ik schenk niet iedereen mijn vertrouwen als het om Zielezaken gaat, verre van.

Jarenlang heb ik met een fantastische madam mogen werken en ben ik haar ongelofelijk dankbaar voor het werk en de weg die we samen afgelegd hebben. Zij is mijn referentiekader. Aan haar toets ik af, als het om healings gaat. Deze dame, die nu tegen de 90 moet zijn, deed geen spiritueel werk, zij leefde en ademde dit. Zij is.

Dit om te schetsen dat als ik van iemand enthousiast ben op vlak van Energiewerk, Zielsniveau, readings, healings, deze persoon zich heeft ‘bewezen’ mijn vertrouwen waard te zijn.

Lichtwerker

Ria Steenackers, Turkooise

Graag laat ik je kennis maken met Ria Steenackers, oprichter van Turkooise.
We hebben elkaar ontmoet op 1 van de Open Coffees in Kontich. Ik voelde een klik, een connectie. Oh, wat ben ik blij dat ik haar aangesproken heb! Ook al was het overdonderend voor haar.

Toen mijn jongste zoon 2 maanden was, nu dus exact een jaar geleden, werd ik in het ziekenhuis opgenomen voor een pancreasontsteking. Het gemakkelijke periode. Het werk even loslaten alsook mijn kinderen. Zelfzorg kwam die eerste dagen op de eerste plaats. En toen nam Ria contact met me op. Er was haar ingegeven dat ze me healing op afstand mocht en kon geven en vroeg hiervoor mijn toestemming. Ik dacht bij mezelf: ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. De dokters waren versteld van mijn herstel. Ik mocht sneller vast voedsel eten én een dag eerder dan gemiddeld naar huis. De healings op afstand werkten, daar ben ik van overtuigd. Dankzij die healings en de voetreflexologie dat Ria mij gegeven heeft, is er een hechtere band ontstaan.

Ria: “Tijdens de corona crisis heb je een ABC instrument te leen gegeven en dat heeft je goed gedaan. Intussen heeft het bij jouw een vast plekje gekregen. Tot dat moment ongeveer was onze relatie min of meer oppervlakkig. Sinds je hier een (voor mij oefen – workshop) keertje komen leren pendelen bent, is alles in een stroomversnelling gegaan. De uitwisseling was tot dan toe vooral een uitnodiging naar mijn adres toe om in mijn eigen kracht te blijven staan en me niet te laten overdonderen door jouw enthousiasme en holder-de-bolder-tempo. Simpelweg omdat we op dat vlak heel erg verschillend zijn.”

Daar ben ik me dus niet altijd bewust van, dat ik of mijn enthousiasme overdonderend kan overkomen en dat ik een sneller tempo heb. Nu ja, de inzichten dankzij Human Design, geven een zeker licht op de zaak, waardoor ik deze reacties beter begrijp en vooral ook gewoon kan laten zijn. Zonder de behoefte om me te moeten veranderen, wat wel vroeger wel heel vaak tot bijna altijd het geval was.

Ria is de bezieler van Turkooise en een veelzijdige healer. “In mijn praktijk mag ik als Lichtwerker Licht werpen op het Pad dat wij te gaan hebben. Via mijn verbinding met het Universum mag ik boodschappen channelen. Soms doe ik dat met een specifieke vraag, een andere keer mag het gewoon binnen komen in het moment zelf. Mijn persoonlijke connectie met het Gouden Licht, stelt mij in staat om healings te geven. Afhankelijk van wat de klant nodig heeft, gebruik ik één van de technieken die ik ter beschikking heb om die energie van het Gouden Licht te laten stromen en zijn werk te laten doen. Aanvullend gebruik ik, waar nodig, Essentiële Olie van DoTerra om een healing/emotie/gevoel enz te ondersteunen. Een heel belangrijk pakket werkinstrumenten zijn voor mij de ABC Lichtinstrumenten. Deze energie is zo puur en helder dat ze op vele vlakken inzetbaar is en in kracht heel goed aan te passen aan wat je als klant nodig hebt.”

Uitwisseling

Ria is een van die prachtzielen die tot mijn Sisterhood behoort. Ze voelt heel vertrouwd aan en ik ben heel blij dat we in dit leven terug een pad samen mogen afleggen. Het is heerlijk om te zien hoe ze zich verder ontwikkelt, lagen afpelt en verder groeit in haar Healer-Meesterschap.

Onze uitwisselingen zijn telkens heel bijzonder. We mogen elkaar klankborden. “Voor beiden is het belangrijk om de ander zo oordeel-loos mogelijk te laten Zijn”, om het in Ria’s woorden weer te geven. “Hierin mogen we beiden ondervinden dat we ons op die momenten in een andere, fijnere frequentie bevinden. Ik mag honderduit tegen je vertellen wat ik weet en wat ik aan informatie mag ontvangen over bepaalde situaties die jou en je gezin in het hier en nu mogen ondersteunen, bevragen of in de aandacht zetten.” Heel waardevolle input telkens weer. Het lift de situaties op boven het klein-menselijke niveau, waardoor het groter geheel, de les of de transformatie telkens weer duidelijk en verdiept wordt. Het verdiept mijn eigen ontwikkeling. Daarnaast kan en mag ik mijn ontluikende spirituele talenten benoemen en aftoetsen bij haar. Dit voelt zo veilig aan. Mede dankzij haar zus die morgen in de kijker staat, heb ik mijn spirituele gaven mogen herontdekken en voel ik dat deze nu ook verankerd worden in mijn Zijn en mijn leven.

Ria en Linde
tijdens 1 van die fijne uitwisselingen

Ria over Linde

“Door je vlotte en sprankelende Zijn heb je me vooral met de voeten op de grond gezet voor een aantal dingen.”

Op de vraag hoe ze als mens en ondernemer geëvolueerd is, antwoordt ze dit: “Sinds wij mekaar zowat een jaar geleden ontmoet hebben, lijkt het wel of er 7×7 levens geleefd zijn! Er is dus heel veel veranderd in die relatief korte tijd. Net als de meeste Bewuste en Bewust-wordende mensen gaat het razend snel. Ik ben zeker niet meer die ik was een jaar geleden. En dat is goed zo! De evolutie gaat snel en ik voel het soms dag voor dag veranderen. Waar het naartoe gaat weet ik niet, en dat hoeft ook niet. Het mag gewoon gebeuren. Terug naar wat geweest is, is geen optie meer. Als mens en dus ook als ondernemer, is deze tijd als scharniermoment zeer belangrijk. Mekaar daarin ondersteunen en helpen is belangrijk. De tijd van alleen doen is in je cocon zwoegen is voorbij.”

Kijk, en daar ben ik je zo dankbaar voor! Dat ik je mag ondersteunen in jouw proces om te ondernemen en dat jij mij ondersteunt in mijn spirituele groei.
In een vorige blog gaf ik al aan dat ik een creatieve generalist ben, een multi-gepassioneerde persoon, met kernthema’s: communicatie, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. De laatste maanden wordt duidelijk, en niet alleen vanuit numerologie en Human Design/Astrologie, ook vanuit ervaring, klankborden en mijn eigen persoonlijke groei, dat ook Spiritualiteit een belangrijke pijler is in mijn Leven, Zijn en Onderneming.

Meer weten over Ria: neem een kijkje op haar website www.turkooise.be en ontvang 1 uur gratis Healing met melding van ‘Terugblik’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close