Over mijn Sisterhood

Heb jij dat ook? Een sister- of een brotherhood? Voor mij betekent zo’n ‘Hood’ dat verschillende mensen naar je gevoel tot je familie behoren. Tot je zielsfamilie. Waar je maar één woord voor nodig hebt om elkaar te begrijpen.

Zo heb ik een aantal hartsvriendinnen en een aantal mede-ondernemers die ik tot mijn nauwe kring of mijn ‘Hood’ reken. Een aantal van die supporters heb ik reeds in de kijker gezet. Vandaag laat ik je kennis maken met Evy Engelen.

Evy Engelen

Een straffe madam, die haar weg gaat, met vallen en opstaan en toch steeds verder gaat. Ze werkt met Energie, opstellingen en nog veel meer. We hebben een connectie, een klik op zielsniveau. De laatste weken gebeurde het vaak dat zij iets zei van ‘oh dat wil ik wel es gaan doen’ en dat ik dat dan Manifesteer. Of dat ik graag iets wil doen, zoals bijvoorbeeld een facebookgroep starten, en dat ik zie dat zij dat net in de wereld heeft gezet.

In onze contacten mogen alle lagen er zijn. De twijfel, het zoeken, het niet-weten en de successen, de ontdekkingen, de AHA’s. We spreken dezelfde taal. Zij ziet dingen en ik word ze gewaar. Aan haar deel ik mijn ervaringen met het Boven-natuurlijke, mijn Spiriwiri-gaven en mijn Kanaal-Zijn dat me op een zachte manier overvalt.

In onze Terugblik-Talk hebben we het over hoe we elkaar ontmoet hebben, over onze processen en over een samenwerking die binnenkort heel concreet zal gecommuniceerd worden. Samen met andere Zielen connecten we en creëren zo onze eigen Brother- & Sisterhood. Onze excuses alvast voor de technische storingen op de internetlijn, laat het je echter niet van weerhouden om met Evy kennis te maken.

Meer weten over Evy Engelen:
http://www.facebook.com/intenzcoaching

https://www.facebook.com/groups/vrouwzijninverbinding/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close