Ken jij jouw OndernemersDNA?

Is het antwoord neen, dan raad ik je aan kennis te maken met Kim Vandebergh. Is het antwoord ja, dan raad ik nog steeds aan met haar kennis te maken. Ze combineert immers aspecten van het Human Design met Jungiaanse astrologie.

Dankzij, ja alweer, de groep van Mieke Lannoey, Ondernemers met een Missie, heb ik kennis mogen maken met Kim. Ze deed een oproep die mij prikkelde. Weken later nam ik contact met haar op. Het klikte en ik wist intuïtief dat zij een mooie sleutel voor me in petto had. Wist ik toen wat voor lawine-effect dit teweeg zou brengen!

Tot dan toe, werkte ik voor, in en aan mijn bedrijf. Ik absorbeerde kennis, leerde mezelf nieuwe vaardigheden aan. Ik volgde de grote lijnen rond plannen, strategieën en zichtbaarheid. Echter ik had het gevoel dat ik toch niet zo vooruit geraakte. De omzet reflecteerde mijn inspanningen niet. Het leek alsof er een geheim ingrediënt ontbrak om ‘succesvol’ te zijn. Ik voelde me met momenten wat doelloos ronddobberen.

Dankzij de numerologie bij Cathy wist ik dat bepaalde kernwoorden belangrijk zijn, zoals communicatie, creativiteit, persoonlijke groei en spiritualiteit. Het hoe dit concreet vorm te geven nog niet helemaal. Toen brak het moment aan waarop ik mijn reading, of hoe zeg je dat in Human Design-termen, van Kim kreeg. Amaai mijn botten. Bonk er op! Het hoe werd een pak zichtbaarder.

Ik kreeg zoveel te verwerken in dat uur…. Voornaamste was dat er bewustzijn kwam op wat ik hier te doen had alsook het hoe en daarbovenop wie ik in de kern ben. Een inspirator, een activator, een Manifestor. De inzichten dwarrelden neer. De combinatie met Linda Nuyts waardoor ik beter weet hoe ik als Manifestor mijn marketing aanpak was de kers op de taart. Ik mag inzicht geven in mijn proces, want dat geeft mij energie. Ik mag als het ware het mijnenveld in om nadien terug te komen en anderen de weg te tonen. En dat is mijn hoe!

Kim Vandebergh, Sepia – The Wise Woman

Daarnaast combineert ze Humand Design met astrologie. Ook daardoor kreeg ik inzichten. Ze benoemde dynamieken die opeens heel tastbaar werden. Zelfs blinde vlekken zijn nu zichtbaar. Heel vaak heb ik AHA-erlebenissen gehad. Ik begrijp meer en meer wie ik ben, wat mijn talenten en valkuilen zijn. Mijn weg als ondernemer is duidelijk. Ik ken, op dit moment voldoende, mijn blauwprint en mijn ondernemersDNA. En dat maakt dat ik de voorbije maanden ogenschijnlijk sprongen gemaakt heb. Ik zie het eerder als, ‘ah maar ik mag dat zo aanpakken, want zo klopt dit voor mij‘. Dat ‘kloppen’ is niet enkel een intuïtief gevoel, het is gebaseerd op diepgaande kennis over mijzelf. En dan heb ik het nog niet gehad over Kim als persoon en hoe ze dit overbrengt.

Kim over onze sessies: “Je hebt alles gepakt wat ik je heb verteld, alles gulzig binnengepakt en keihard toegepast. Alsof er een vuurke was aan het wachten om ontstoken te worden. Jij hebt mij helemaal omver geblazen! Ik ben echt verschoten van jouw energie – Manifestor – jouw snelheid, daadkracht. Het leek wel alsof wij een maand intensief hadden samengewerkt. Maar het enige wat wij hebben gedaan, is 2 keer in jouw blauwdruk gedoken. In combinatie met de wijsheid van Linda Nuyts. Zelfs geen NEI of wat dan ook. “

Kim Vandebergh

” Zorg dat je weet wie je bent en wat je hier komt doen. En ontdoe je van alles wat je in de weg staat. Het is mijn vurige ambitie om andere bezielde ondernemers daarbij te helpen.”

Kim over Linde: “Je bent een vrouw met het hart op de juiste plaats, en de tong ook. 100% authentiek en daardoor ook 100% betrouwbaar, en dat is heel belangrijk voor mij. Mijn samenwerking met jou heeft mij bevestigd in wat ik doe: dat je met een paar rake inzichten helemaal vertrokken kan zijn. Voor mij is dat pure magie en het voelt echt aan als een eer dat ik dit mede in gang heb mogen zetten. Heel fijn ook dat jij meteen te vinden was om Manifestor-proefkonijn te willen spelen voor Marketing Linda en mezelf. Ik ben zo blij dat wij intussen maatjes zijn die een super fijn contact hebben!” 

Wees gerust, het gevoel is geheel wederzijds! Ik hoop van ganzer harte dat wij nog vaak mogen samenwerken. Dus merci Kim voor de sleutels die je reeds gegeven hebt en voor diegenen die nog komen zullen. Stroomt er iets niet, bots ik op een dynamiek die ik moeilijk doorbreken kan, ik weet je te vinden!

Wil je meer weten over Human Design & Astrologie? Heb ik je geïnspireerd en geprikkeld om kennis te maken met Kim? Ga over tot actie en bekijk het Live Interview vandaag om 10u.

Meer weten over Kim: word lid van de besloten FB-groep Alignment: https://www.facebook.com/groups/258032612085978 of volg haar via haar YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCLFxHaxVABWP_zrvpRsZ38A?view_as=subscriber
en neem een kijkje op: https://www.sepia-kimvandebergh.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close