Allé hup, aan de slag met video

Owkee, zoals in de blog van gisteren reeds aangekaart was video een weg en een middel om te exploreren. En toch had ik nog weerstand. Ik hoorde mezelf denken, ja ma en wat heb ik dan nodig als micro? En wat met de stabiliteit en wat met belichting? Dus ik blokkeerde weer. Deze keer op het technisch aspect.

In die periode leerde ik Christel Dequinnemaere kennen op een netwerkevent. Ze is naast mama, dochter, zus en vriendin, sales en marketing medewerker bij MOTCHA. Een videobedrijf dat aan videomarketing en productie doet. Vanaf het monteren van smartphonebeelden, die jij filmt en zij monteren, tot een high en virtueel multicamera seminarie of congres.

Synchroniciteit ten top dus! Ik volgde de gratis smartphonevideo workshop en kocht de starterskit aan. Nu waren er geen excuses meer! Ik had al het materiaal nu om video’s te maken. Tijd om te experimenteren met video, hup aan de slag!

Christel Dequinnemaere, Motcha

Christel over Motcha:

Onze strijdkreet is dan ook : Video werkt!

In de Terugblik Talk blikken we terug op onze ontmoeting, deel ik over de smartphonevideo workshop dat ik bij Motcha gevolgd heb en bedank ik Christel voor haar tips, niet alleen wat video betreft, ook voor haar perstips.

Wil jij zelf ook aan de slag met video, maar weet je niet goed hoe en waar te beginnen? Schrijf in voor die gratis smartphonevideoworkshop op www.motcha.be/workshops
Meer weten: www.motcha.be en www.dbvideo.tv, het moederbedrijf van Motcha.

Graag deel ik ook een blik achter de schermen tijdens de opnames van mijn allereerste video. De ondersteuning van Dimi Ferrest & Christel heeft ervoor gezorgd dat ik nu enorm geniet van video en lives! Klik hier voor het filmpje: En of ik het spannend vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close