Over video en website

Easy peasy zelf een website maken…

Zodra ik wist dat non-verbale communicatie mijn uitgangspunt zou zijn én de naam A+ Muze mij als inspiratie ingegeven werd, begon ik zelf mijn website te maken. Want ik ben van mening dat ik alles op zijn minst eerst even zelf moet doen om te weten wat het is, hoe het werkt en of ik dit graag doe en goed kan.

Dus uren en uren heb ik gespendeerd aan het inhoudelijke, de vorm en het technische. Man man man… Weerstand dat ik had om voortschrijdend verder te werken aan deze website. Sukkelen om een visie en missie uit te schrijven of om tekst en inhoud te geven over non-verbale communicatie.

Zeker in die eerste maanden. Ik schreef op intuïtie en inspiratie. En toch! Ik ben fier op wat ik gemaakt heb. http://www.aplusmuze.com heb ik volledig zelf gebouwd. Is ie helemaal zoals ik het graag wil? Neen. Ik weet dat dit iets is wat ik in de toekomst zal uitbesteden.
Gaandeweg heb ik gelukkig ook wat hulp gehad van mijn VA. Ik kreeg duidelijkheid rond mijn brandingkleuren, lettertypes en stijl. Dus ja, het staat ongeveer hoe ik het wil en ben ik best tevreden. Easy peasy was het alvast niet.

In een sessie met Linda Nuyts, marketing coach, ontdekte ik dat ik een live mens ben. En dat daar niet alleen offline-contacten mee bedoeld worden. Ook lives geven op Facebook. En in het verlengde ook video’s. Jaja, dacht ik toen, zal wel. Ik voelde de spanning in mijn lijf en ook wel de nieuwsgierigheid om dit verder te ontdekken. Ik zat toen nog wel met wat koudwatervrees onder het mom van lens-vrees.

Het bijwonen van een webinar kan vergaande gevolgen hebben

Op een gegeven moment organiseerde Business Boost Event een webinar met als gastspreker Dimitri Ferrest van Letters & Pixels. Ik voelde aan al mijn cellen dat ik er die avond bij moest zijn. Zijn topic was namelijk hoe werken met video’s. Ik wist intuïtief dat dit mij verder zou helpen met het maken van video’s.

Hoe ik dat webinar ervaren heb en welke mooie samenwerkingen hieruit voort gevloeid zijn, deel ik graag in de video-talk met Dimi & Annick, zijn vrouw.

Het gevolg is dat ik nu vandaag geen vrees meer heb om lives te doen of om video’s op te nemen. Ik vind het warempel leuk, zelfs echt heerlijk om te doen. Vooral als het gekoppeld is aan een doel en een delen van mijn proces en kennis. Je mag meer van dit in de toekomst verwachten.

Dimitri Ferrest & Annick Vermeulen,
Letters & Pixels


Wist je dat Annick & Dimi mijn laatste website gemaakt hebben? Ze hebben dit zo mooi naar een hoger level getild. Dit is wat ik zoek en dit is wat ik wens uit te stralen. Dikke merci! Neem hier een kijkje naar hun werk: www.hoespaarikmijnstem.be


En ja Dimi en Annick zijn experten in hun vakgebied. Ik kijk er naar uit om verder met jullie samen te werken!

Link naar de freebie waarvan sprake in het filmpje: https://www.lettersandpixels.be/freebie-video/
Meer weten over Annick en Dimi neem dan es een kijkje op hun website: https://www.lettersandpixels.beGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close