Boost de sociale media

Tegenwoordig kunnen we er als ondernemer niet meer langs. Of althans ik toch niet. Sociale media is mijn kanaal om zichtbaar te zijn, om laagdrempelig te netwerken en om te delen waar ik mee bezig ben en wat ik aanbied. Je weet wel, werken aan die fameuze know – like – trust – factor.

Waar ik eigenlijk het meeste energie uit haal zijn de live contacten, het verbinden met de ander. Al zorgt het online verbinden ook voor mooie en waardevolle offline ontmoetingen. Wat een boeiend proces vind ik het toch: de balans tussen off- en online zichtbaarheid.

Net zoals op live netwerk-events is het belangrijk om de beste versie van jezelf te brengen, ook op je sociale media. Laat me dit met een persoon in levende lijve doen, dan voel ik me als een vis in het water. Ook tijdens mijn eigen offline contacten lukt me dat. Echter, de vertaalslag naar hoe dit op mijn sociale media kanalen te doen, daarvoor had ik een andere expert nodig. Veerle Van Aken heeft me wegwijs gemaakt om die details juist te zetten waardoor mijn profiel op LinkedIn datgene uitstraalt wie ik ben en dus de beste versie weergeeft. Oh en met beste versie bedoel ik niet een valse versie hé. Ik bedoel hiermee: wie je in de kern bent, je volledige potentie, zichtbaar maken. Dat bedoel ik met de beste versie van jezelf zijn.

Veerle over onze eerste ontmoeting

“Na een kwartiertje met me praten, was je al aan het verbinden en zag opportuniteiten om samen te werken.”

In de video-talk leer je Veerle Van Aken beter kennen. Wat ze als Business Katalysator voor je kan betekenen. We blikken ook terug op hoe we elkaar ontmoet hebben en wat onze uitwisselingen voor ons betekend hebben op netwerk- en pitchniveau alsook voor het boosten van mijn sociale media. Zij heeft onder andere mijn Masterclass Netwerken can be Fun gevolgd. Ze vertelt welke tips ze nog steeds toepast en hoe ze deze vertaald heeft naar het online-netwerk-gebeuren.

Oh en op het einde van de talk deelt ze een supertip over hoe je beter zichtbaar kan zijn op je sociale media-kanalen.

Veerle Van Aken, Business Katalysator

Veerle: “Als ik 1 ding heb geleerd, is dat je er nooit alleen voorstaat! Daarom startte ik zelf een kleinschalig netwerksessie op “Druftevragen durfteondernemen” (met bijhorende facebook groep), waar ik sprekers zoals jij eerst even het podium geef en we nadien inzoomen op vragen die de aanwezigen ondernemers hebben. Nog nooit zoveel warme verbinding gezien, ondernemers die terplekke een boost krijgen en opnieuw stralen…”

Meer weten over Veerle: https://www.facebook.com/groups/DurfTeVragenDurfTeOndernemen

In deze talk geef ik een nieuwtje mee. Voor Opendoek geef ik een vierdelige cursus over netwerken en pitchen in de socio-culturele sector. Meer weten: http://bit.ly/Opendoekspreken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close