Persoonlijke ontwikkeling stimuleert de groei van mijn bedrijf

Persoonlijke ontwikkeling heeft voor mij veel verschillende vormen. Zo kan je aan jezelf werken waardoor je meer kennis verwerft over bv cijfers, businessplannen maken, doelen opstellen. Of over Marketing, over funnels, over beter weten wie je ideale klant is en hoe je deze kan bereiken. Dus groeien als ondernemer om je bedrijf beter vorm te geven.

Daarnaast ligt persoonlijke groei ook in het stretchen van je eigen comfortzone. Bijvoorbeeld durven hulp vragen, durven mensen aanspreken, durven pitchen, netwerken… En ook dat doet je groeien als ondernemer en ook als mens, want je durft meer.

Ik kan niet groeien als mens als ik ook niet op spiritueel vlak groei. Nu wat bedoel ik juist met spiritualiteit? Het begint met mijn eigen denkkader, wereldbeeld en waarden & normen. Ook de laag van de bezieling, het ervaren van een ziel, een groter geheel, een overstijgend kader hoort daarbij. Ook een zeker spiriwiri-gehalte past helemaal bij mij. En ja, tijdens de lock-down mocht ik mijn gaven (her)ontdekken rond mediumschap, healing, helder-weten en helder-ervaren.

De inzichten dankzij numerologie

Sinds 2004 is mijn persoonlijke ontwikkeling bewust begonnen. Nu 16 jaar later verdiept dit zich nog steeds. Tijdens mijn eerste jaar als ondernemer heb ik Cathy Camertijn leren kennen. In eerste instantie lag de verbinding op netwerkniveau en werd ik mee partner van Open Coffee Aartselaar.

Toen ik wist dat Cathy ondernemerscoaching biedt via numerologie was ik getriggerd. Alternatieve manieren om mezelf beter te leren kennen en begrijpen hebben me al vaker aangesproken. Intuïtief wist ik dat ik een beroep op haar mocht doen. De inzichten die ik toen heb mogen ontvangen, zinderen nog steeds na én krijgen meer en meer vorm in zichtbaar mezelf zijn en mijn aanbod als ondernemer. Wat me bijgebleven is, is dat communicatie, creativiteit én spiritualiteit mijn basis is. Die eerste 2 dat wist ik. Dat laatste had ik enkele jaren geleden wat afgeblokt. Ik had mijn plaats te zoeken in de maatschappij. En nu besef ik maar al te goed dat spiritualiteit een basisvoorwaarde is om zin aan mijn leven te geven én mijn plaats in de wereld te vinden. Zonder deze pijler voel ik me niet volmaakt.
Het laatste jaar, de laatste maanden kan ik moeitelozer, ook al blijf ik het nog steeds spannend vinden, ook mijn spiritueel kantje laten zien en eigenlijk gewoon laten zijn.

Dus dank je wel Cathy om via numerologie mij inzichten te bezorgen in wie ik in essentie ben en gewoon mag zijn.

Cathy over Linde en haar beginnersstapjes als ondernemer

“Wat me aan jou opvalt, is dat je heel leergierig bent en durft te ondernemen vanuit het niet-weten.”

Cathy Camertijn

In de Terugblik-Talk vertelt Cathy meer over haar parcours als ondernemer. Over haar Souljourney, het minimalistisch wonen, over de Stiltemaker en over vingerlabyrinten en speciale thee’s.
Het zou geen Terugblik zijn zonder uit te wisselen over onze eerste ontmoetingen en het parcours dat we samen afgelegd hebben, met focus op numerologie.

Cathy Camertijn

Cathy: “Ik ben een vrije geest en nieuwe wereld bouwer. Wat mij drijft in mijn werk en leven zijn: zielsverbindingen tussen mensen, stilte & zelfhealing en anders wonen. Deze 3 activiteiten heb ik verwerkt in 3 bedrijven Ume Walks, Stiltetijd en Tiny Wonder. Daarnaast ben ik zelf Tiny House bewoonster, Vansi reiziger, auteur, juweel ontwerpster…”

Meer weten over Cathy: www.stiltetijd.be
Wil je graag gratis de thee’s proeven die Cathy heeft samengesteld voor 5 chakra’s, bekijk dan zeker de video om te weten hoe je deze kan aanvragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close