Het belang van een supportersteam

Nu na 2 jaar pas, besef ik welke kanjers van supporters er achter, naast en voor mij, staan en die me elk op hun eigenwijze manier aanmoedigen, ondersteunen, toejuichen,… Ja, ik heb een fanclub en ben daar ongelofelijk blij en dankbaar voor!

Deze maand stel ik graag een aantal supporters aan jullie voor. Niet alleen omdat ze mij aanmoedigen, ook omdat wat zij als ondernemer doen en vooral wie ze als ondernemer zijn, ik een warm hart toe draag. Diegene die de spits mag afbijten is Rohnny Schepers.

Rohnny Schepers:

Mijn draak brult de laatste tijd meer en meer tegen datgene wat ons weerhoudt van echte verbinding, van echt samen-leven en samen-zijn met elk onze eigen kwaliteiten

Hoe we elkaar ontmoet hebben

Ik herinner me nog een bijeenkomst op de zolder van Karine Van Oosterbos. Met enkele ondernemers kwamen we samen om te brainstormen over het organiseren van een beurs. Ik voelde een opportuniteit en droeg graag mijn steentje bij. Dus was ik van de partij.

Rohnny Schepers, Bewust Onderbewust

Wie ook van de partij was, is Rohnny Schepers. Een intrigerende man die met energetische hypnotherapie zijn weg in ondernemersland aan het zoeken was.

Rohnny over onze ontmoeting: “Ik weet nog de eerste keer dat ik jou ‘mocht beleven’ op de zolder van Karine Van Oosterbos. Mijn eerste indruk was ‘Amai, zoveel inspiratie en drive’. Ik was onder de indruk. Stond toen ook nog in het begin van mijn ‘ondernemerschap’ en het leek alsof jij veel verder stond, al besef ik ondertussen dat je ook nog maar pas gestart was. Op één of andere manier voelde het alsof ik met jou contact mocht houden, dus was ik toen ook heel blij dat je me vertrouwde om je te ondersteunen in het openen van de knoop waar je mannelijke energie in besloten zat!”

Oké, dat laatste vergt enige uitleg. Om een lang verhaal kort te maken: ik had vroeger heel veel yang-energie. Met een grote portie wilskracht en doorzettingsvermogen die vooral in mijn puberjaren het hoge woord voerden. Rond 2004 mocht ik kennismaken met mijn heel vrouwelijke energie, ying. En als ik er nu over nadenk, terwijl ik dit schrijf, dan besef ik dat ik eigenlijk veel ying had als jong kind en gaandeweg mijn contact hiermee verloren was. Mijn volledige focus ging naar het hing-gedeelte en zonder het al te goed te beseffen heb ik de yang-energie weggestopt in een klein plekje in mijn systeem.

Het ondernemen heeft echter beide nodig. Zowel yang-energie om dingen in de wereld te zetten als ying om te mogen ontvangen; inspiratie, klanten geld,… Door het contact met Rohnny daar op de Zolder besefte ik pas hoe erg mijn yang-energie vast zat, in een knoop als het ware. Rohnny heeft zijn magie mogen toepassen om die knoop te ontwarren. Een heel bijzondere en intense ervaring. Hij straalde iets op me af waardoor ik vertrouwen had om hem dit te laten doen. Het geschenk nam ik in veel dankbaarheid aan. Het proces van balans vinden tussen ying en yang was gestart. En niet alleen dat, het proces van een mooie vriendschap in de maak was geboren…

Doorheen de jaren heeft Rohnny mij op zijn eigenwijze manier ondersteund. Met een belleke, het bijwonen van een workshop tijdens een opendeurdag van de praktijk waar ik toen nog werkte. En ik mocht hem ondersteunen in het vormgeven van zijn pitch. Elke ontmoeting had wel iets speciaal waardoor we zowel als mens en als ondernemer verdere stappen op onze weg konden zetten.

Rohnny: “Zonder te kunnen verklaren waarom voelde jij voor mij als iemand die ik een veilige bodem mocht geven om je dan helemaal je ding te laten doen. Zonder ook maar enig idee te hebben waar dat naartoe zou leiden. Af en toe heb ik dat met mensen, dan opent mijn hart zich en krijg ik het gevoel dat ik iets mag bijdragen. Nu voelt het alsof we verbonden zijn zonder mekaar veel te zien of te horen. “ En die steun, die onzichtbare aanwezigheid doet echt deugd!

Rohnny over Linde:

Ik moet zeggen dat ik tot een tijd geleden niet wist
hoe “spiriwiri” je eigenlijk bent

Energetische hypnotherapie

Enige tijd geleden zijn Rohnny en ik gaan eten. Connecteren in tijden van Corona. Wat een bijzondere dag was dat! Mijn mediumschaptalenten die tijdens de lockdown aanscherpten en niet meer te ontkennen waren, vierden bot op Rohnny. Ik zag, voelde en wist dingen waarover we het ervoor nog nooit gehad hadden. Ik mocht veel delen en ontving ook een heel fijn energetisch geschenk. Het was een ongelofelijke, heerlijke en spiriwiri-ten-top-dag. Mijn toekomstideeën kregen daar stof om vorm te krijgen. Een zakelijke samenwerking is in de maak. Cryptisch misschien? Het wordt over enkele weken duidelijker! Beloofd!

Linde Myncke als Mme Soleil

Rohnny: “Ik moet zeggen dat ik tot een tijd geleden niet wist hoe “spiriwiri” je eigenlijk bent. Na onze eerste ontmoeting was het precies eerder al die mannelijke energie die ik zag op fb. En toen plots dook de kristallen bol lezende Mme Soleil. Dat was effe knipperen!
Ik zie haar nu meer en meer doorschemeren, ook in je spirituele groeigroep. Ik merk ook dat we op heel wat meer vlakken op één lijn zitten dan ik eerst dacht.
Zo hebben we blijkbaar ergens wel dezelfde dromen om mensen te helpen in hun zoektocht naar hun ware zelf.

Rohnny is een echte drakenrijder die jongeren, jongvolwassenen en ‘iets oudere jongeren die klaar zijn om hun kindstuk te helen’ wil helpen om zichzelf te zijn, in het oog van de storm die doorheen hun wereld woedt. De misfits, de onbegrepenen, de jongeren die zichzelf kwijt zijn nog voor ze zichzelf écht hebben kunnen vinden. Jongeren die klaar zijn met praattherapie, die misschien de hoop al deels hebben opgegeven maar toch open staan om hun potentieel naar boven te laten komen via onderbewustzijnswerk, energetisch en lichaamswerk en humor.

Op de vraag welke evolutie hij zelf is doorgegaan sinds onze eerste ontmoeting antwoordt hij het volgende: “Ik merk dat ik het meer en meer heb gehad met zaken die ik niet zinvol vind of die de oude structuren in onze maatschappij ondersteunen. Mijn draak brult de laatste tijd meer en meer tegen datgene wat ons weerhoudt van echte verbinding, van echt samen-leven en samen-zijn met elk onze eigen kwaliteiten. Persoonlijk ben ik vooral gegroeid in meer balans en ben ik ervan overtuigd dat balans ook het sleutelwoord is onze levens. Mijn interne legers die ooit heel erg tegenover mekaar stonden vormen nu een eenheid. Ik ben rationeel en spiriwiri-energetisch, ik hou van technieken en intuïtief helder-weten, ik hou van samenwerken maar doe het ook alleen. Ik leef op als ik mensen kan helpen om open te bloeien en tegelijk zorg ik voor voldoende aandacht voor mezelf.”

En of Rohnny er voor gaat! Dit najaar geeft hij zijn vaste job in loondienst op en gaat helemaal voor die eigen mix van energetische hypnotherapie (of hypnotische energietherapie?), lichaamswerk, jongerentherapie en vooral veel speelsheid.

Meer weten over Rohnny?
Bezoek zijn website: https://bewustonderbewust.wixsite.com/start. Voorlopig ligt hier nog de focus op enkel hypnotherapie. Alle andere aspecten komen binnenkort online.
Ook via Facebook kan je zijn pagina vinden: https://www.facebook.com/BEWUSTOnderbewust

Morgen is Karine Van Oosterbos aan de beurt. Haar naam is de voorbije dagen al een paar keer gevallen. Dus maak kennis met haar via mijn verhaal.

In deze blog sprak Rohnny over mijn facebookgroep: Spiritueel ondernemen-groeigroep. Ben jij een ondernemer met een spiriwiri business of heb je een down-to-earth onderneming en je wilt jezelf graag meer laten zien doorheen je bedrijf? Sluit je gerust aan bij deze groep en laat je inspireren, motiveren, groeien in authentiek ondernemen op die wijze die helemaal bij je past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close