Terugblik-Interview met Linda Nuyts, Marketing Coach

Dankzij Liesbet, die gisteren in de Terugblik aan bod kwam, ben ik lid geworden van de facebookgroep Marketing Doen vanuit Zijn van Linda Nuyts.
Ik voelde me enorm aangesproken door het feit dat marketing authentiek kan en mag zijn. Een van de favoriete uitspraken van Linda is “Ge moet just niks”. Je kan het misschien raden; ik voelde me onmiddellijk thuis in deze groep.

Linda is ongelofelijk vrijgevig in het delen van haar kennis. Ze organiseert regelmatig activiteiten die voor verbinding tussen de deelnemers zorgt en die ons stimuleren om zichtbaar te zijn op een authentieke manier. Dit is ongelofelijk inspirerend!

Linda Nuyts over marketing

“Marketing is fun als het vanuit je hart & ziel mag komen”

Online marketing, authentiek zichtbaar zijn

Het is pas toen ik een persoonlijke coaching bij haar volgde, dat ik besefte wat voor mij althans voor die ‘klik’ zorgde. Linda staat namelijk spiritueel in het leven en tegelijkertijd toch oh zo down to Earth, zowel in het zijn als mens als in het vormgeven van je bedrijf.

Linda, ik ben je ongelofelijk dankbaar voor wat je me geleerd hebt op vlak van het opstellen van een marketingplan. Eentje dat geheel bij mij past en dat voor mij werkt. Ik herinner me nog dat voor deze sessies met Linda plaatsvonden ik regelmatig bij mezelf dacht: ‘wat heb ik nu te vertellen? Hoe kan ik nu x-keer per week een post opstellen?’ En eigenlijk lag het recht voor mijne neus!

Linda: “In alles wat ik doe help ik mijn mensen om te leven en te ondernemen vanuit een hogere energie. Ik doe dit vooral door ondernemers te helpen ontdekken hoe marketing een deel van hun missie kan zijn in plaats van een ‘ding dat nu eenmaal moet gebeuren’. Hoe blijf je helemaal jezelf ook als het om marketing en verkoop gaat? Hoe weet je welke strategieën wel bij je passen en welke niet? Hoe ga je om met al het tegenstrijdig advies dat je krijgt of leest?
De antwoorden zitten in jezelf. De mogelijkheden zijn eindeloos. En marketing is fun als het vanuit je hart en ziel mag komen. En ik help je graag om dat te mogen ontdekken.”

Ik ben er van overtuigd dat ik nog maar een tipje van de sluier heb mogen leren kennen. De sluier rond mijn eigen zichtbaarheid, marketing en verkoop. Ik geef toe op dat laatste punt, mag ik echt nog wel wat leren! Linda, je bent gewaarschuwd! Mijn honger naar meer is aangewakkerd, haha.

Benieuwd wat we voor elkaar betekend hebben en nu nog betekenen? Wat er nu juist voor mijne neus lag om te kunnen delen en zichtbaar te zijn op de sociale media? Wat de link is tussen Human Design en marketing? En wat er voor gezorgd heeft dat ik nu moeiteloos kan posten?

Woon straks om 10u het interview live bij en stel je vragen over onder andere authentieke marketing rechtstreeks aan Linda. Of bekijk de replay.

Linda Nuyts, Marketing doen vanuit zijn

Linda Nuyts favorite uitspraak:

“Er moet just niks”

Meer weten over Linda: https://www.facebook.com/groups/samensterkonline/

Inspirerende groeten,
Linde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close