Terugblik dag 1 met Sille Brouwer

Sille is mijn huidige Business Coach. Zelf hoort ze liever Transformatie Coach. Daarnaast is ze ook Kleurexperte. We starten samen de 1ste terugblik om 10 uur met een live interview. Vandaar een kortere blogpost.

Ik heb haar ontmoet in september 2018 tijdens een Inspirational Coffee in Gent. De connectie die we toen voelden, bleef tijdens de jaren die volgden. Regelmatig hadden we een uitwisseling via zoom. We bleven zo in contact én op de hoogte van elkaars initiatieven.
Tijdens die uitwisselingen had ik het gevoel dat zij oprecht geïnteresseerd was in mij. Er was geen sprake van verkoopspraatjes of druk om klant bij haar te worden.

In april 2020 ben ik uiteindelijk in een traject Power up your Presence ingestapt. Heerlijk om onder haar begeleiding de juiste stappen te zetten naar zichtbaarheid toe. Het matcht op heel veel vlakken. En dat vind ik belangrijk. Dat het niet alleen inhoudelijk maar ook op menselijk vlak klikt. En ik kan zelfs een stapje verder gaan, met Sille klikt het ook op Spiritueel vlak.

Straks om 10u gaat het interview live via livestreaming op Facebook . Wil je deze graag bijwonen en op deze manier ons beter leren kennen? Klik dan op onderstaande button om de pagina te volgen en mis niets van de terugblikmaand.

Sille Brouwer, Transformatie Mentor
en Kleurexpert

Sille Brouwer, 2BU

“Kom los van de vraag ‘Hoe dan?’
Focus je op wat je bedoeling is en ontvang Innerlijke Leiding”

Meer weten over Sille? https://www.facebook.com/groups/zichtbaarjezelfzijn/

Inspirerende groeten,
Linde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close