2 jaar ondernemen, dat vraagt om een Terugblik.

Blik jij met me terug?

De voorbije maanden merkte ik dat ik mijn tweejarige carrière aan het overlopen was. Wat en wie ben ik allemaal op mijn pad tegengekomen? Hoe heb ik aan, voor en in mijn bedrijf gewerkt? En wat houdt dat dan allemaal in?

In mijn hoofd ontstond dit project. De Terugblik, die ik in september zou laten plaatsvinden. Ah ja, want Terug naar School is een goed moment voor een Terug-blik dacht ik dan. En ik dacht verder… Als ik nu es een aantal sleutelfiguren, mensen/ondernemers die op mijn pad gekomen zijn, bedank door hen een plekje in mijn verhaal te geven. En ik ging verder, en als ik dat nu eens elke dag van september zou doen?

En dus werd dit project groter en groeide uit tot een belofte van elke dag, 30 dagen lang, een stukje van mijn verhaal te delen. Via een blogpost, een video-post en elke week 1 live interview.

Het is mijn wens, door mijn verhaal mede-ondernemers, startende ondernemers en zij die overwegen om ondernemer te zijn, te inspireren en wie weet zelfs te stimuleren eens op een andere manier naar bepaalde aspecten van het ondernemen te kijken.

Als je je via bovenstaande knop inschrijft, ontvang je elke week een samenvatting van het verhaal dat gedeeld is. Je ontvangt ook nieuws over de live-interviews. Wanneer het plaats vindt, met wie en de inschrijvingslink. Dus wil je niets missen, schrijf je dan even in.

Aankondiging eerste interview

Met heel veel plezier kondig ik graag het eerste interview aan. Op 1 september om 10 uur, ga ik het gesprek aan met mijn huidige Business Coach Sille Brouwer.

Al stelt ze zich liever voor als Transformatie Mentor & Kleurexpert. En dat is ze ook. De transformatie die ik reeds mocht ondergaan sinds ik een traject bij haar volg, is groot. Ze heb ik kennis mogen maken met mijn Innerlijke Kracht en heb ik prachtige stappen in Zichtbaarheid mogen zetten.

Haar missie is het pad van Zichtbaarheid mee bewandelen met vrouwelijke onderneemsters. Je hoeft je innerlijke en uiterlijke uitdagingen niet alleen aan te gaan. Sille leeft helemaal op wanneer de verbinding tussen jezelf, je leven en je bedrijf tot stand komt.

Sille Brouwer

“Kom los van de vraag ‘Hoe dan?’
Focus je op wat je bedoeling is en ontvang Innerlijke Leiding”

Ben je benieuwd naar wie Sille Brouwer is? Wat ze voor mij betekent en misschien wel voor jou kan betekenen? We vertellen over hoe onze paden gekruist hebben en blikken terug op ons reeds bewandeld pad. En we delen graag ook over waar we naar toe willen groeien. Dus voel je het verlangen je te laten inspireren en eventueel vragen te stellen?
Hou dan zeker 1/09/2020 van 10 tot 11 uur vrij en meld je nu al aan voor dit interview.

Sneak preview

Wie zal er nog live geïnterviewd worden? Elke week vindt er 1 live interview plaats. Zo ga ik het gesprek aan met mijn huidige Branding Fotografe, mijn Marketing Coach, diegene die mijn Ondernemers DNA en Blauwprint in kaart gebracht heeft en ook nog een Mysterie Guest. Ik kijk er zo naar uit! Stuk voor stuk heel fijne mensen met een warme, mooie uitwisseling. Hopelijk reis jij even mee op deze Terugblik en word je geïnspireerd op een of andere wijze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close