De pijlers van A+Muze

Weet jij wat A+Muze aanbiedt of wat we voor jou kunnen betekenen?

A+ Muze focust voornamelijk op de non-verbale luik van de communicatie.
Op deze manier versterk je nog meer je boodschap en vergroot je de kans dat deze aankomt bij je gesprekspartner.
Nu kan dit op verschillende manieren vorm krijgen.
We hebben er voor gekozen om Spreken voor Publiek als uitgangspunt en overkoepelend thema te nemen. Uiteraard kan je voor andere non-verbale perikelen ook bij A+ Muze terecht.

En dus komen we bij onze pijlers.

PIJLER 1: SPREKEN VOOR PUBLIEK

Of je nu een presentatie geeft, voor de klas staat, kort mag pitchen, een workshop of training geeft, een vergadering leidt, voor een jury staat,…. Je maakt steeds van dezelfde bouwstenen gebruik om je publiek te entertainen, toe te spreken, aan te moedigen, kennis over te dragen,… Die bouwstenen zijn: STEM, LICHAAM, RUIMTE, TEKST en ENERGIE of mindset.

PIJLER 2: OP MAAT – INDIVIDUEEL TRAJECT

Spreek je binnenkort voor een groep of geef je een workshop? Je weet wat je gaat zeggen en je hebt nood om je boodschap krachtiger over te brengen?
Of je voelt de nood om steviger in je schoenen te staan en je wenst aan je non-verbaliteit te werken?                                                                                                                                    Omdat elke persoon andere talenten en dus ook andere behoeften heeft, werken we het liefst zonder vast programma, gebaseerd op de 5 bouwstenen.

PIJLER 3: LOOPBAANCOACHING

A+ Muze wenst jou te versterken, niet alleen in je boodschap en hoe je die overbrengt, ook in wat je doet. Daar hoort een job bij die bij je past. Waar je gelukkig en blij van wordt. Waarvoor je fluitend uit het bed stapt. Die je moeiteloos afgaat en afgestemd is op jouw talenten. Eentje die niet aanvoelt als werken of als moeten.

PIJLER 4: CREATIVITEIT

Wanneer we terugblikken op Linde’s carrière dan is creativiteit naast communicatie en coaching een rode draad doorheen de verschillende jobs. De creatieve kriebel laat zich voelen. Echter met deze aankondiging is het zaadje geplant om binnen A+ Muze ook op creatief vlak te inspireren. Vermoedelijk wordt dit eind 2020 – begin 2021 concreet. To be continued….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close