Interview met Vamiks

In juni had ik de eer om deel te nemen aan een interview met Mik Suetens, de oprichtster van Vamiks.

Mik heb ik leren kennen via de facebookgroep ‘Ondernemers met een missie’. Op 1 of andere manier zijn wij aan de praat geraakt via chat en is uit dit contact een wandelontmoeting voortgevloeid. Ik vond het spannend om een wildvreemde zo maar te ontmoeten. Maar wat ben ik blij met deze stap die we beiden gezet hebben. Een stap uit onze comfortzone.

Sindsdien steunen we elkaar in ons ondernemingspad. We gaan bij elkaar te rade en zonder dat het onze bedoeling is, stimuleren en motiveren we elkaar om verder te gaan.
Mik is een creatieve generalist, net als ik. Zoekende naar een nieuw leven in het ondernemerschap.

Gepassioneerd door Leren en (project)Ontwikkelen, zal Mik tijdens mijn moederschapsrust, vanaf augustus verschillende workshops in mijn praktijkruimte bij Praktijkhuis Sen geven. De welke vind je via deze link.

Ze heeft ook een origineel idee rond netwerken en ondernemers in the picture te zetten. In juli publiceerde ze het eerste interview van 7 ondernemers. En ik had de eer om de spits af te bijten! Dank je wel Mik om me deze ervaring te geven. Mijn eerste interview. Wie had dat ooit kunnen denken? Ik alvast nu nog niet. Het interview kan je hier lezen: Interview met Vamiks

Wil je je graag onderdompelen in de rijke kennis die Mik met je kan delen? Aarzel dan zeker niet om 1 van haar workshops bij te wonen. Heb je interesse om geïnterviewd te worden? Ook dat kan je met haar regelen. Mits een kleine investering kan je door haar in de spotlight gezet worden.

 

Vamiks IMG_20181114_155220
Onze eerste ontmoeting. November 2018.

Ik wens jullie nog een heel fijne zomer toe!

Non-verbale groet,

Linde Myncke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close