Naar binnen gaan

grass.jpg

Deze maand leun ik meer en meer achter over. Mijn ritme vertraagt. Mijn aandacht gaat nog meer naar het verwelkomen van nieuw leven. Het afronden en klaar maken om mijn bedrijf -of toch op zijn minst mijn communicatie, planning en zichtbaarheid over te dragen – kost me meer en meer focus.
Het is boeiend om deze twee tegenovergestelde dynamieken te voelen. De overdracht regelen zorgt er voor dat ik nog wat geactiveerd wordt. Terwijl ik meer en meer aan het stilvallen ben. En toch is het belangrijk. Na mijn moederschapsrust is mijn springplank voorbij. Voor diegenen die me al wat langer volgen, het is een spannend traject geweest.
Nu is er volop vertrouwen dat ik begin november kan springen als zelfstandige in hoofdberoep. Ik heb er ook ongelofelijk veel zin in. En ook ben ik blij met deze intermezzo. Een rustpunt in mijn bedrijf, waardoor ik even kan bekomen van de reuzensprongen die ik het voorbije jaar genomen heb. Alsook mijn groei in perspectief kan zetten. Ik ben een doener en deze periode geeft me de tijd om te reflecteren. Eb en vloed, actie en rust. En neem me voor om dit ook in mijn agenda in te plannen want anders zou ik gewoon kunnen blijven gaan en doorgaan.
Tijdens mijn netwerkavonturen ben ik contact gekomen met Naica die voor Forest werkt. Zij en haar collega Kathy zullen in de komende maanden mijn communicatie opvolgen en mijn zichtbaarheid op de sociale media stimuleren. Ook dit geeft me een geruststellend gevoel, zo dat ik niet na 15 weken opeens mijn bedrijf en mijn contacten heb aan te zwengelen. Het is een investering. Ja dat is zo en toch… Dankzij de KMO-portefeuille is dit best behapbaar. Het lijkt me ook gewoon fijn om nadien verder met hen samen te werken en taken waar ik weinig energie van krijg kan uitbesteden. Zodat de onderneming nog meer kan groeien en ik nog meer met inhoud en sociaal contact kan bezig zijn. Dingen waar ik enorm van op leef.
Dus nog even mijn focus leggen op de overdracht om dan volledig in rust te kunnen gaan.
Ik wens jullie een fantastische zomer toe en heel graag tot in het najaar.
Non-verbale groet,
Linde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close