Jouw sprekende tenen als wegwijzer

Huhn? Kunnen tenen spreken?
Jawel hoor, net zoals jouw handen meer over jezelf vertellen, kunnen tenen dat ook.

Hoe gaat het met je tenen?

Het is allicht een gekke vraag. Eentje waar je vast nog niet eerder over na hebt gedacht. Hoe gaat het met je tenen? Heb je last van je tenen, van ingegroeide nagels, verkleuringen, schimmelnagels, verstoppen sommige tenen zich of sta je instabiel?

Al die zaken vertellen een verhaal over jou… Wist je dat je tenen ongelooflijk veel inzicht kunnen geven in wie je bent, hoe je gedrag is en hoe het met jou gaat? Ik hoor je al denken “ja, ja”.
Hoe het werkt? De dikte van je tenen, de stand van je tenen en ook je nagels geven inzichten, omdat je tenen ook gelinkt zijn aan je Chakra’s.  Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam die voor specifieke onderwerpen staan. Elke teen is verbonden aan één van die chakra’s en maakt zaken zichtbaar voor je, zaken die, mogelijks onbewust, invloed hebben op je gedrag. 

Kortom, jouw tenen geven informatie over:
– wat jouw essentie is, 
– hoe je die uit en hoe je in het leven staat 
– waar er groeimogelijkheden zijn en je dus nodig hebt om dichter vanuit je ware kern te leven en te ondernemen.

Linda’s tenen

Communicatieteen, ambitieteen, jubeltenen, terugbliktenen…


Heb jij een lange tweede teen aan je rechter voet? Langer dan je grote teen? 
Dan ben jij vast een heel ambitieus iemand, iemand die gedreven in het leven staat. 

Al eens bij stil gestaan wat die teen nog vertelt? De vorm van je teen vertelt alles over hoe die ambitie zich uit, of je voluit je ambitie aan het waar maken bent of je je eerder laat tegen houden door angst of andere belemmeringen. 

Er bestaat een heus ABC over tenen. Jouw linkervoet vertelt meer over jouw emotionele kant, jouw rechtervoet over je rationele kant. Elke teen aan elke voet staat voor een bepaald aspect. De stand, dikte en grootte, de afstand tussen 2 tenen, geven nuances weer in wie jij bent en in hoe je overkomt.

Het effect van tenen lezen

Je tenen zijn prachtige spiegels van je binnenwereld en maken voor jezelf zichtbaar wat mogelijks onbewust in jouw leeft, je belemmeringen maar ook je successen. Ze veranderen van kleur en vorm naar gelang hoe jij je voelt en gedraagt. 

Ze maken de resultaten van je innerlijke werk zichtbaar voor je zodat je een mooie bevestiging krijgt van wat jij vast ook voelt.

Ik, Linda, heb het geluk gehad om mijn tenen door Nele te laten lezen in voorbereiding van onze workshop. Het effect is enorm. Zaken die ik wel wist over mezelf werden nog eens op een andere manier belicht. Bevestiging, confrontatie en een uitnodiging om aan mezelf te werken. Wat ik dan ook direct gedaan heb. Tijd om bepaalde zaken los te laten, zodat ik nog meer mezelf ben.
Heerlijk om mezelf weer eens in een nieuw daglicht te zien.

Workshop ‘Jouw sprekende tenen als wegwijzer’


Als ondernemer is het belangrijk om te groeien. Niet alleen in je ondernemers-skills, ook als mens. Jouw tenen als wegwijzer voor jouw groei inzetten is heel handig. Je hebt je tenen immers altijd bij. En om die reden hebben Nele en ikzelf de handen in elkaar geslagen. Wij geloven immers dat door zelfinzicht je zaken kan veranderen, bijvoorbeeld beter communiceren. En dus dat je ook als ondernemer groeit, waardoor je business meer succes heeft.

Tijdens de workshop ‘Jouw sprekende tenen als wegwijzer’ leer je jezelf nog beter kennen. Je ontvangt handvaten om jouw eigen tenen te lezen en dus je eigen groei in kaart te brengen.

We focussen ons op de talenten en kwaliteiten die jouw tenen tonen over wie jij als ondernemer bent. En bekijken welke blokkade jou tegenhoudt in het neerzetten of uitbouwen van je bedrijf. 
We bekijken ze niet alleen. We zorgen er ook voor dat jij die tools aangereikt krijgt zodat de blokkade getransformeerd wordt en jij weer verder kan.

Over Nele

Nele Descheemaecker is een gecertificeerd hypnotherapeut en doorbraak coach.

“Ik ben energiek, dynamisch, positief, altijd te vinden voor wat humor en ik vind het geweldig om mensen op het onderbewuste niveau te begeleiden voor een gelukkiger en vrijer leven.

Een leven zonder angst, fobie, een zware rugzak, relationele issues, verslaving, eetproblemen of gebrek aan zelfvertrouwen.

Een leven vol verwondering, lef, ervaringen en bovenal zelfliefde. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen om jou heen is dat de sleutel tot een succesvol leven.”

Praktische informatie

Deze workshop gaat door op 27/10/22, te 2800 Walem bij Mechelen (concrete info ontvang je bij inschrijving). Je wordt om 9u30 verwacht en de dag eindigt omstreeks 16u.

Inbegrepen in de prijs: Lunch, drankjes en hapjes doorheen de dag.
Jouw investering: 250 euro excl btw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close