Eindelijk na 7 maanden radiostilte terug op de radar

7 maanden heeft het geduurd. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik zoveel tijd nodig had om op adem te komen. 

De voorbije jaren waren een rollercoaster met als hoogtepunt dé verhuis wat samenviel met de start van een nieuwe freelance-opdrachtgever.

En toen viel ik heel even stil, allée met A+ Muze dan toch. Ik nam me voor om in de zomer terug actiever te worden. Uiteindelijk werd het september.

De rust en het niet moeten heeft voor veel inzichten en verdieping gezorgd.

Pak je podium

Zo bied ik niet alleen tools aan om een boodschap met meer impact te brengen. Ik heb ook anderen letterlijk en figuurlijk een podium te geven. Alleen zo vervul ik mijn zielemissie. Het samenbrengen van 2 ogenschijnlijke tegenstellingen. De Actrice en de Regisseur in mij worden gevoegd.

Spiritualiteit en ondernemen zijn 2 kanten van dezelfde medaille. En het een kan niet zonder het ander bestaan als je als spirituele ondernemer jouw gaven kenbaar wenst te maken en een groter publiek wilt bereiken.

Linda Myncke

“Je ontzegt de ander groei als jij jouw talent niet kenbaar maakt.”

Thuispodium Activiteiten

En zo ontstond het idee om thuis een podium aan te bieden aan mede-ondernemers. Om in een veilige en kleinschalige omgeving om te ervaren hoe het voelt om in de spotlight te staan met jouw aanbod. Of het nu om een interactieve lezing gaat, een (pilot)workshop of een co-creatie. Je wordt ondersteund in de creatie-fase, tijdens de communicatie vooraf en de nazorg bij de deelnemers. 

De eerste die de spits afbijt is Nele Descheemaecker met de workshop ‘ Jouw sprekende tenen als wegwijzer’ op 27/10/22.

Over jouw sprekende tenen

Nele: “Het is allicht een gekke vraag. Eentje waar je vast nog niet eerder over na hebt gedacht. Hoe gaat het met je tenen? Heb je last van je tenen, van ingegroeide nagels, verkleuringen, schimmelnagels, verstoppen sommige tenen zich of sta je instabiel?

Al die zaken vertellen een verhaal over jou… Wist je dat je tenen ongelooflijk veel inzicht kunnen geven in wie je bent, hoe je gedrag is en hoe het met jou gaat? Ik hoor je al denken “ja, ja”.

Hoe het werkt? De dikte van je tenen, de stand van je tenen en ook je nagels geven inzichten, omdat je tenen ook gelinkt zijn aan je Chakra’s.  Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam die voor specifieke onderwerpen staan. Elke teen is verbonden aan één van die chakra’s en maakt zaken zichtbaar voor je, zaken die, mogelijks onbewust, invloed hebben op je gedrag.”

Over Nele

Nele Descheemaecker is een gecertificeerd hypnotherapeut en doorbraak coach.
“Ik ben energiek, dynamisch, positief, altijd te vinden voor wat humor en ik vind het geweldig om mensen op het onderbewuste niveau te begeleiden voor een gelukkiger en vrijer leven.

Een leven zonder angst, fobie, een zware rugzak, relationele issues, verslaving, eetproblemen of gebrek aan zelfvertrouwen.

Een leven vol verwondering, lef, ervaringen en bovenal zelfliefde. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen om jou heen is dat de sleutel tot een succesvol leven.”

Het effect van tenen lezen

Ik, Linda, heb het geluk gehad om mijn tenen door Nele te laten lezen in voorbereiding van onze workshop. Het effect is enorm. Zaken die ik wel wist over mezelf werden nog eens op een andere manier belicht. Bevestiging, confrontatie en een uitnodiging om aan mezelf te werken. Wat ik dan ook direct gedaan heb. Tijd om bepaalde zaken los te laten, zodat ik nog meer mezelf ben.
Heerlijk om mezelf weer eens in een nieuw daglicht te zien.

Tijdens de workshop leer je jezelf dus nog beter kennen. We focussen ons op de talenten en kwaliteiten die jouw tenen tonen over wie jij als ondernemer bent. En bekijken welke blokkade jou tegenhoudt in het neerzetten of uitbouwen van je bedrijf.
We bekijken ze niet alleen. We zorgen er ook voor dat jij die tools aangereikt krijgt zodat de blokkade getransformeerd wordt en jij weer verder kan.

Doe mee op 27/10 en schrijf je in via onderstaande knop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close