Eigen lof stinkt, zegt men

Dus laat ik graag de klanten aan het woord

Dat het niet altijd even gemakkelijk is om je podium in te nemen, daar ken ik veel van. Als bedeesd meisje kreeg ik rode vlekken in het gezicht, een droge mond, trillende handen en benen als ik mijn voordracht in de klas moest brengen.

Ik kon voluit gaan wanneer het licht niet op mij gericht was. Dankzij mijn theaterstudies heb ik geleerd om meer en meer dat podium te nemen en dat licht op mij te voelen. Al zijn er nog tot op vandaag momenten waarop ik het soms even moeilijk krijg om voluit het podium te betreden. Gelukkig ken ik voldoende technieken om die drempel over te stappen.

Mijn ervaringen, kennis en kunde deel ik graag met mijn klanten zodat, terwijl ik hen in de coulissen aanmoedig, zij volop op het podium kunnen stralen.

Hoe zij dit ervaren, laat ik graag vier klanten zelf delen.

Barbara Uyttendaele – Tikhodza (VIPKern traject)

Superdikke merci voor de sessie 
van deze voormiddag.
Echt weer enorm 
verhelderend en energiegevend!

“Lieve Linda,

GELUKKIGE VERJAARDAG en… Wat fijn om met jou, jouw VIP traject te mogen doorlopen.  Het duurde even voordat ik vertrokken was. Ik ben nogal een abstracte denker … meer een beelddenker en dat voelde jij super goed aan.  Jij werkt echt op maat, zelfs op “mijn maat” ;-). Met jou samenwerken voelt veilig en ik word super goed ondersteund.   

Op verhaal komen en me daarop blijven focussen is zeker niet mijn sterkste kant, ik dacht dat ik dit nooit zou kunnen maar door jouw sterk invoelingsvermogen help je me steeds weer terug op het juiste pad.  Bedankt voor het geduld en de handige tools die je me telkens weer aanreikt doorheen het traject.  Ik kijk al uit naar wat nog volgt en zal o zo trots zijn als mijn verhaal er, eindelijk, staat!!  Dikke kus, Hanne – MissViss Design”

Hanne – MissViss Design (VIP traject)

Sophie Vercammen – Vitality Builders (VIP traject)

“Dankzij Linde haar Storytelling sessies, ging ik dit weekend spontaan mijn boodschap op een betere manier en nog van dieper in mezelf, naar jullie toe overbrengen vanop deze boomstronk in het Zoniënwoud te Hoeilaart. The floor was mine…En wat een zalig gevoel. Vol zelfvertrouwen bouwen aan mijn eigen verhaal in mijn veilige omgeving.”

Ons eigen geluk 
hangt af van 
de glimlach van de anderen

Albert Einstein

Of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Inspirerende groet,
Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close