Blijf op de hoogte

Toen ik als pas startende ondernemer, nog een stukje zoekende was, focuste ik me op het non-verbale. Vandaag besef ik dat het deel uitmaakt van mijn methodiek. Wat ik vandaag aanbied is wat mij betreft, geheel omvattend.

Ik licht toe. Het start bij jezelf als mens en ondernemer. We leggen jouw fundament bloot, verhelderen je dieperliggende why, bekijken je aanbod en de weg van je klant. Pas daarna verdiepen we ons in welk verhaal jij vertellen wilt en waar in jouw strategie deze een plekje krijgen mag. Wanneer dat kader duidelijk is, kan jouw verhaal vorm krijgen. Op een bewuste en overdachte manier en toch ook authentiek. En wanneer jouw verhaal helder is, is er ruimte om de manier van brengen te finetunen.

De voorbije 2 jaar waren heftig. Mama geworden van onze jongste, covid, 3 lockdowns. Het heeft me tegelijkertijd de ruimte gegeven om mijn aanbod verder vorm te geven. Reeds bij aanvang, 3 jaar geleden droomde ik van een online academie. Vandaag zijn er maar liefst 4 trajecten rond storytelling.

Je hebt het misschien meegekregen via de sociale media of de nieuwsbrief als je daarop ingeschreven bent. Sinds de dag van de ondernemer, vorige week, heb ik al maar liefst 2 acties gelanceerd. Denk je nu, “oh dat heb ik gemist? Ik had het graag geweten?” Of misschien vind je het wel fijn om me van dichterbij te volgen?
Dan nodig ik je graag uit om je in te schrijven op de nieuwsbrief via deze link: https://bit.ly/BlijfopdeHoogte. Je kan zelf kiezen over welke topics je op de hoogte wenst te blijven.

Tot hiertoe ben ik niet echt een digitale briefschrijver of blogger geweest. Sinds een tijdje terug merk ik dat er ruimte komt voor iets langere posts en het delen van wat me bezig houdt. Het is een nieuwe fase en ik maak er je graag deelgenoot van. Echter ik ben niet van plan om je mailbox vol te stampen. Ik deel graag wanneer ik effectief iets te delen heb. Nu komt er een reeks aan rond storytelling. Een reeks rond durven zichtbaar zijn met podcasts en interviews komt er ook nog aan. Een reeks over mijn eigen verhalen en proces.

Via die digitale schrijfsels wens ik je ook op de hoogte te brengen van bepaalde activiteiten zoals online/offline workshops, netwerkevents, speciale acties en misschien zelfs een mastermind en/of een storytelling retraite. Een groot deel zal bij mij thuis kunnen plaatsvinden vermits we in februari kunnen verhuizen.

Dit is het in een notendop.
Ah ja en als je je afvraagt, oe maar het was toch LindE en nu is het LindA? Ook dat zal ik in de schrijfsels binnenkort delen. https://bit.ly/BlijfopdeHoogte


Heel veel liefs, en ik verneem graag van je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close