Podcasts zijn in

Vorig jaar volgde ik een podcast opleiding bij Greet Bunnens en Peter Snauwaert. Interviews opnemen deed ik al langer, op mijn pagina of in mijn groep. Het smaakte naar meer. En toen ik de opleiding zag, aarzelde ik geen seconde.

Het heeft tot nu geduurd eer ik actie ondernam. Begin deze maand was er eindelijk innerlijk en uiterlijk de ruimte om me te verdiepen in podcasts en een kanaal aan te maken.

Elke maandag deel ik een nieuw gesprek. Dat kan er eentje zijn van vorig jaar, zoals spiritueel ondernemen gesprekken met o.a. Wouter Torfs, Philippe Bailleur, James Bampfield. Of een nieuwe recentere opname zoals met Herman Van Esbroeck en Guy Van Der Burgt.

Spiritualiteit is een niet weg te denken aspect van mijn leven. Echter ik sta er ook nuchter in en spiritualiteit kan verschillende vormen aannemen. Heerlijk om hierover in gesprek te gaan en te onderzoeken wat spiritualiteit voor een ander betekent en hoe hij dit toepast in zijn dagdagelijks leven of businesswise.

Niet enkel spirituele gesprekken

Er zijn nog items waar ik warm van word! Namelijk hoe kan je zichtbaar zijn als ondernemer. Wat houdt dat nu juist in? Op welke domeinen uit zich dit? En wat kan je doen om meer te durven. Te durven zichtbaar te zijn in woord, beeld, tekst, zijn,…
Zo komen o.a. Joke Houbraken, Hanne Verbaeten, Wendy Van de Velde, Peter Snauwaert, Dimi en Annick langs in mijn virtuele studio.

Wat staat er nog gepland? Gesprekken die ik met artistieke ondernemers voer. Mensen die van hun artistiek talent hun beroep gemaakt hebben als zelfstandige. We onderzoeken wat zijn de analogieën tussen het proces van ondernemen en het creatief proces van een muzikant (Patricia Van Cutsem), een beeldende kunstenares (Kathleen Steegmans), en mijn werk als actrice.

Je ziet een breed spectrum van topics waar je door kan laten inspireren.

Ben je zelf graag te gast in mijn virtuele studio, laat het me dan zeker weten. Ik nodig je graag uit. 

Inspirerende groet,
Linda Myncke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close