Storytelling trajecten

Verhalen verbergen een grote kracht. Ze hebben de kracht om mensen te raken. Dat doen ze door inzichten te geven, aan te zetten tot bewustwording en zelfs het maken van keuzes. Eén van de vele redenen waarom het vertellen van verhalen een grote impact heeft op jouw (potentiële) klanten.

Ga op een bewuste en creatieve manier aan de slag met jouw verhalen.

Podium-activiteiten

Je thuis voelen op een podium is niet altijd evident. En toch is het een must. Want wat jij uitstraalt heeft ook een effect op de deelnemers en hoe zij jouw boodschap (in de vorm van een lezing, een netwerkgelegenheid of een workshop) ervaren.

Linda leert niet enkel technieken aan om vol zelfvertrouwen jouw boodschap te delen. Ze houdt er eveneens van om mede-ondernemers een podium bij A+ Muze aan te bieden.
Een veilige en kleinschalige omgeving om te ervaren hoe het voelt om in de spotlight te staan met jouw aanbod. Of het nu om een interactieve lezing gaat, een (pilot)workshop of een co-creatie samen met Linda, je wordt ondersteund in de creatie-fase, tijdens de communicatie vooraf en de nazorg bij de deelnemers. 

Netwerken is leuk

Op 22 november gaat de Workshop ‘Netwerken is leuk’ gegeven door Linda zelf door. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Jouw plan naar groei

En op 5 december begeleidt Anneleen Franck jou in de workshop ‘Jouw plan naar groei’, zodat jouw kwartaal voorbereid is en jouw sociale media posts voor de komende 90 dagen gepland staan. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Linda Myncke

“Ik heb altijd al graag mensen over de vloer gehad.
De voorbije jaren woonde ik samen met mijn gezin op een appartement waardoor de mogelijkheden hiervoor beperkt waren. Nu we geïnstalleerd zijn in ons huis, is de tijd aangebroken om deze ook open te stellen voor fijne nieuwe en zelfs vernieuwende activiteiten.”
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close