Workshops

Spot on!

Vol vertrouwen in de spotlight van je business

spotlight-3363160_1920

 

 

Dit traject bestaat uit verschillende workshops die ook afzonderlijk te volgen zijn. Dit aanbod stimuleert je vertrouwen om te durven schitteren in je communicatie en je werk.

Workshop Het Transformatiespel 

Dankzij dit spel kan je op een lichte en luchtige doch diepgaande manier blokkades en belemmeringen transformeren zodat jij, als mens kan groeien.

Op 3 januari 2020 gaat deze pilotworkshop door voor maximum 3 personen. Wil je er graag bij zijn of meer info? Klik dan hier.

Workshop Stem en zijn parameters 

Tijdens deze workshop ervaar je op een speelse manier de effecten van je stem op je boodschap. We gaan aan de slag met de parameters van je stem zijnde: volume, tempo, toonhoogte, articulatie. 

Op 28 december 2019 wordt deze workshop georganiseerd voor maximum 6 deelnemers. Meer info vind je hier.

Workshop Projecteren – Spreken voor een groep

De techniek van projecteren zorgt er voor dat je ook de laatste rij van je publiek kan bereiken. Je wordt je bewust van je zendkanaal en je leert hoe je je bereik kan vergroten, zonder te roepen of je stem te verheffen.

Meer info vind je hier.

Rohnny over de initiatieworkshop tijdens de opendeurdag van Praktijkhuis Sen: Door haar theaterachtergrond en jarenlange ervaring heeft Linde een hele toolbox aan tips en technieken rond ademhaling en stemgebruik. Verbazingwekkend wat zij op een klein uurtje allemaal uit je kan halen zodat je je stem voller en krachtiger kan gebruiken. En ze houdt het ook leuk en luchtig (een slappe lach hoorde erbij!).
Toffe workshop, toffe dame die weet waar ze mee bezig is!

Workshop Pitchen

Pitchen. Een hedendaags middel om kort en krachtig te vertellen wie je bent, wat je doet, waarom je het doet, voor wie je een oplossing hebt, wat de struggles of de verlangens zijn van deze persoon en waarvoor je bedrijf staat.  

Als je naar een netwerkevent gaat of je ontmoet iemand die je nog niet kent (of het is al heel lang geleden dat je deze persoon nog gezien hebt), dan is de vraag wat je doet meestal de opener van het gesprek. Ben jij voorbereidt op wat je gaat antwoorden? Of verzin je meestal ter plaatse het antwoord? En wat als je nu verschillende producten/diensten hebt die verschillende problemen van verschillende doelgroepen oplost of verlangens invult?

En heb je al eens stilgestaan of je je boodschap non-verbaal bekrachtigt of ontkrachtigt?

Heb je nog nooit gepitcht? En komt dat er binnenkort aan omwille van je werk als werknemer of zelfstandige? Dan is de workshop Schrijf je Elevator Pitch iets voor jou. Deze workshop zal in 2020 terug georganiseerd worden. Klik hier als je op de hoogte wilt gebracht worden over de nieuwe data.

Heb je wel al gepitcht en ben je best tevreden over de inhoud, maar voel je wel de behoefte om je non-verbaliteit onder de loep te nemen? Zelfs te versterken? Dan raad ik je de workshop Lift je Elevator Pitch Non-Verbaal naar een Hoger Level aan. Ook deze workshop zal in 2020 terug georganiseerd worden. Klik hier als je op de hoogte wilt gebracht worden.

Ben je nog nieuw in Pitch-land en weet je niet hoe aan het uitschrijven van je Elevator Pitch te beginnen? Of ben je wel al een ervaren pitcher en ben je toch benieuwd of je Elevator Pitch goed uitgeschreven is? Dan is het gratis stappenplan Schrijf je Elevator Pitch in 5 stappen iets voor jou. Klik hier om het stappenplan gratis te downloaden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close