Vurig netwerken in het Zoniënwoud

Tweede editie 13 september 13u30 – 16u

Na een geslaagde eerste editie in juni, organiseren Sophie Vercammen en ikzelf de tweede editie van Vurig Netwerken, een initiatief voor en door spirituele ondernemers. Deze gaat door op 13 september op het prachtige, domein van de B&B Hippo-Droom te Hoeilaart, waar zowel binnen als buiten voldoende mensen kunnen deelnemen aan het vurig netwerken.

Het Vurig Netwerken is niet zomaar een event. De initiatiefnemers willen de brug vormen tussen spiritualiteit en ondernemen. Een kleurrijke, rustige en ontspannen open ruimte creëren waar jij als spiriwiri-ondernemer ook gelijkstemde zielen kan ontmoeten die je in jouw onderneming business-wise kunnen ondersteunen. Zodat ook jij kan groeien in flow, money mindset, klanten, activiteiten en dergelijke meer.
Een brug ook met jou als business ondersteuner die een boontje heeft voor deze spirituele ondernemers zodat zij de nodige informatie, input en tools kunnen ontvangen om business-wise te groeien.

In mijn carrière als netwerker heb ik, Linde, gemerkt dat de reguliere netwerk events minder ruimte biedt voor de ondernemers in de alternatievere sectoren. Of die een mensgerichte aanpak wensen in het voeren van hun beleid. Als Verbinder vind ik het mijn missie om ook deze ondernemers ruimte te bieden om op een fijne manier te netwerken.

Ben jij of
– een hooggevoelige ondernemer
– een persoon waarbij er grote affiniteit is met spiritualiteit, als persoon en/of als business
– op zoek naar een andere manier van netwerken waarbij de mens centraal staat
– ook wil groeien in jouw business en dus jouw netwerk te vergroten

Dan ben jij van harte welkom bij de tweede editie van het Vurig Netwerken.

Het Vuur staat centraal tijdens deze verbinding. Zowel het innerlijk vuur, waarmee je jouw business passioneel in de wereld zet, als het uitwendig vuur. Letterlijk netwerken rond het vuur (met vuurkorven als het mooi weer is of met kleiner vuur indien het regenweer is)

Om deze tweede editie wat extra glans te geven, hebben we Nico Van De Venne uitgenodigd om het vuur ceremonieel aan te steken en ons bij te staan om de verbinding met de aanwezigen aan te gaan vanuit een intentie.

"De herfst kondigt zich aan, met op 21 september ook het Keltische Mabon. Dit wil zeggen dat we terecht komen in het seizoen van aarde. Het moment om te oogsten!"
Volgens de TAROT dat Nico Van De Venne als basis gebruikt om het vuurceremonie extra kracht en betekenis te geven, staat de herfst voor Pentakels.

"Dit symbool staat voor resultaat en ook meteen de laatste stap in de TAROT-cyclus van het jaar. 
We mogen oogsten wat we bedacht hebben in de Winter (Staven), vormgegeven hebben in de Lente (Kelken) en gecreëerd hebben in de Zomer (Zwaarden). Deze laatste stap is cruciaal om tot de rust van de winter terug te keren." Nico Van De Venne 

Je merkt het, geen doodgewoon netwerkevent. Daarbij komt nog dat de B&B Hippo-Droom gelegen is in een mooi stukje Zoniënwoud met heel bijzondere energetische plekken.

Ben je deze dag niet vrij en wil je op de hoogte blijven van onze verder netwerkactiviteiten? Laat het dan weten via dit inschrijvingsformulier.

Praktische info

Plaats: het unieke Zoniënwoud aan Onthaalpoort Groenendaal vormt het ideale platform met verschillende podia en landschappen, wisselende weers- en windomstandigheden. Met nieuwe paden ontdekken en bewandelen om jouw business in de schijnwerpers te zetten op een creatievere en ontspannende manier.

Datum: 13 september 2021
Uur: 13u30 tot 16u
Verzamelen aan B&B Hippo-Droom vanaf 13u15
Prijs: 43 euro (excl btw, incl drankje, excl lunch)*
Mogelijkheid tot bestellen lichte lunch (21 euro excl btw en incl 1/2L water)*
Maximum aantal deelnemers: 50

B&B Hippo-Droom
Tumulidreef 7
1560 Hoeilaart

Wil jij samen met ons Vurig Netwerken? Live offline samenkomen met andere spirituele ondernemers rond het vuur?

Schrijf je dan nu in voor deze 2de editie van ons Netwerkevent ‘Vurig Netwerken’ 

In de voormiddag organiseren Sophie en ikzelf ook de workshop ‘Vind je adembenemende stem’. Waar je via je adem beter leert omgaan met je stress en hierdoor via je stem je boodschap met meer impact en zelfverzekerd te brengen.

Je kan je inschrijven voor het Vurig Netwerken, kiezen om er voor te blijven lunchen en zelfs de workshop bij te wonen. Meer weten over de workshop, klik hier.

Special Guest

Het is een eer om Special Guest Nico Van de Venne aan te kondigen en hem opnieuw de gelegenheid te bieden om tijdens zijn vuurceremonie ons op een andere en spirituele manier te verbinden tijdens het Vurig netwerken.

Nico Van De Venne

Kiezen voor diepere inzichten

Als man van Lore en papa van Alex en Sam ga ik er helemaal voor om mijn echte ik te zijn. Sinds 1997 werkte ik voor verschillende werkgevers. Van job veranderen deed ik telkens om beter te worden. Dat leverde heel wat ervaringen op. Vooral op het vlak van inzicht in mindset en attitude van verschillende persoonlijkheden op verschillende niveaus. Dit evolueerde tot diepere bewustwording in business aan de ene kant en meer menselijk inzicht aan de andere kant.

Mijn loopbaan als coach startte in 2016. Het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling manifesteert zich 10 jaar vroeger. Na een depressie begon ik me te verdiepen in spiritueel leren. Dit leidde na heel wat onderzoek tot de ontwikkeling van mijn eigen methode. Die omschrijf ik graag als Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.… met als kernboodschap questions are the answer.

De mensheid in zijn geheel staat centraal. We zijn allemaal verbonden met mekaar en daar moeten we aan blijven werken. Elk van ons heeft een pakket lessen te leren. Als sterke luisteraar focus ik op een spirituele en persoonlijke ontwikkelingsaanpak. Om een betere versie van mensen te maken. Door ervaring over te dragen, ondernemerschap te stimuleren en  transformatie te realiseren.

Ik help je als persoon je echte doelen te bereiken en laat ondernemingen groeien. Mijn spirituele en persoonlijke ontwikkelingsaanpak zorgt voor een perfecte balans tussen privé en business. Van zodra je kiest voor mijn aanpak, geef ik me 100%. Altijd aanwezig, samen genieten van kleine en grote successen … We gaan voor positieve resultaten via transformatie en accountability.

Met veel plezier begeleid ik de vuurceremonie op de eerste editie van het Vurig Netwerken.

Over de initiatiefnemers

Sophie Vercammen

Ik ben altijd al een sociaal geëngageerde vrouw geweest en een enthousiaste “verbinder”.  Mensen samenbrengen uit mijn netwerk, doe ik graag. Zodat we samen mekaar kunnen versterken, inspireren en dus verder groeien en bouwen aan ons levenspad met vernieuwende inzichten.

Ik hou van netwerken en nieuwe boeiende mensen leren kennen die ook wederzijds respect tonen, ongeacht hun afkomst. Na mijn opleiding Handelswetenschappen, specialisatie Marketing ben ik oa. communicatieverantwoordelijke geweest en mede-oprichter van UNIZO Druivenstreek. Daarnaast ben ik lid van FERM,  MARKANT, VELT, HORAL (Hoge Raad voor Lambiekbieren), Toerisme Vlaams-Brabant, Straffe Streek,…en last but not least ook van FIERCE LADIES  en “Van Ziel tot Ziel” georganiseerd door Spiritueel onderneemster, Linde Myncke.

Naast het verbinder-zijn, houd ik ervan andere personen te mogen inspireren om bewust spaarzamer te leren ademen als Adem-Expert dankzij hartcoherentie en Vitality Walks in het mooie Zoniënwoud, waar ik samen met mijn man Davy Verbeke, de B&B Hippo-Droom uitbaat sinds 2014.

Mijn man en ik hebben van deze B&B Hippo-Droom meer gemaakt dan enkel een Bed & Breakfast waar ook mensen met paarden kunnen overnachten. We willen anderen eveneens de kans geven om mee te kunnen genieten van deze prachtige locatie in het groen die we uitbaten met hart en ziel. Zo organiseren we ook events, teambuildings, meetings, productlanceringen, recepties, diners,… voor zoals privé- als werkaangelegenheden. 

Vurig netwerken vanop deze unieke locatie zorgt voor de ideale uitvalsbasis om in contact met de natuur op een rustige, bewuste, geïnspireerde en aangename manier te verbinden met gelijkstemde zielen. 

Linde Myncke

Mama van 2 (b)engels, creatieve generalist, gepassioneerd door theater, gedreven door creativiteit, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Mijn missie: jouw boodschap meer impact te geven op die manier dat geheel bij jou past zodat jij werkelijk gehoord wordt.

In 2002 ben ik als actrice afgestudeerd aan de Kleine Academie. Daar heb ik geleerd om vanuit mijzelf, met mijn mogelijkheden en beperkingen een rol geloofwaardig neer te zetten. Deze tools transformeer ik zodat jij vanuit de beste versie van jezelf jouw boodschap met kracht, geloofwaardigheid en authenticiteit kan brengen.

Toen ik net startte als ondernemer in het najaar van 2018, deed ik mijn eerste netwerk-ervaringen op bij de Open Coffee’s regio Mechelen en Zuidrand Antwerpen. Een goed half jaar later werd ik partner van Open Coffee Zuidrand en later van Open Coffee Aartselaar.

Tijdens het netwerken, vergrootte ik niet alleen mijn netwerk, ik kreeg ook voeling met wat er leefde bij potentiële klanten. Doordat jezelf presenteren op een authentieke manier belangrijk is, werd ik als partner gevraagd om de pitchers die het podium kregen om zichzelf voor te stellen bij te staan. Mede hierdoor groeide ik tot pitch-expert. Het voorbije jaar richtte ik de online fb-groep op voor spirituele ondernemers en organiseerde ik online netwerkevents van “Ziel tot Ziel”, die op regelmatige basis nog steeds online zullen plaatsvinden.

Nu, na een lange periode, mag het eindelijk weer. Live offline samen komen om te netwerken.
Samen met Sophie heb ik een partner gevonden met een prachtige locatie en is dit nieuw initiatief tot stand gekomen.

SAMEN VERBINDEN WE JULLIE GRAAG
 
ZODAT IEDER VAN ONS WEER GROEIEN KAN

Sfeerbeelden en reacties over de eerste editie

Hier zal je niet enkel netwerken maar echt connecteren

Anneleen – Anfra Care

Bedankt voor een prachtige middag met mooie gelijkgestemde zielen

Rowena

Ik heb enkel goeie energie gevoeld. Heel erg aangename sfeer. Bedankt voor de goeie vibes!

Hanne – MissViss Design

Over de locatie

Het is een unieke Belle Epoque locatie uit 1900 aan de Groene Rand van Brussel, te Hoeilaart, gelegen tussen Tervuren en Waterloo. Gemakkelijk bereikbaar met de auto met ruime parking, ook voor fietsers. Via het openbaar vervoer is de B&B Hippo-Droom vlot bereikbaar. Zelfs het Groen Hopper Station Groenendaal is op slechts 10 minuten wandelen van de B&B gelegen.

Overnachten op de B&B is eveneens mogelijk. Reserveren kan je hier.

We ontmoeten je graag om samen met jou vurig te netwerken!

Vitale en inspirerende groeten,
Sophie Vercammen en Linde Myncke

*Annulatievoorwaarden

Vurig Netwerken

 • Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen op voorhand
 • Annuleer je vanaf 6 dagen op voorhand dan betaal je 100%
 • No show fee : 100% betalen

Lunch

 • Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen op voorhand
 • Annuleer je vanaf 6 dagen op voorhand dan betaal je 100%
 • No show fee: 100% betalen

Workshop

 • Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen op voorhand
 • Wanneer je ten laatste 4 tot 6 dagen op voorhand annuleert, betaal je 50%
 • Wanneer je vanaf 3 dagen op voorhand annuleert, betaal je 100%
 • No show fee : 100% betalen

Overnachting

 • Annuleren tot 24u op voorhand is gratis tem zondag 12/09/21 vóór 15u
 • Bij annulatie na zondag 12/09/21 15u wordt er 1 overnachting aangerekend
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close