Vurig netwerken in het Zoniënwoud

Volgende editie 5 november 13u30 – 16u

Na een geslaagde eerste en tweede editie in juni en september, organiseren Sophie Vercammen en ikzelf de volgende editie van Vurig Netwerken, een initiatief voor en door spirituele ondernemers. Deze gaat door op 5 november op het prachtige, domein van de B&B Hippo-Droom te Hoeilaart, waar zowel binnen als buiten voldoende mensen kunnen deelnemen aan het vurig netwerken. We voorzien een slecht-weer-proof-versie.

Het Vurig Netwerken is niet zomaar een event. De initiatiefnemers willen de brug vormen tussen spiritualiteit en ondernemen. Een kleurrijke, rustige en ontspannen open ruimte creëren waar jij als spiriwiri-ondernemer ook gelijkstemde zielen kan ontmoeten die je in jouw onderneming business-wise kunnen ondersteunen. Zodat ook jij kan groeien in flow, money mindset, klanten, activiteiten en dergelijke meer.
Een brug ook met jou als business ondersteuner die een boontje heeft voor deze spirituele ondernemers zodat zij de nodige informatie, input en tools kunnen ontvangen om business-wise te groeien.

In mijn carrière als netwerker heb ik, Linde, gemerkt dat de reguliere netwerk events minder ruimte biedt voor de ondernemers in de alternatievere sectoren. Of die een mensgerichte aanpak wensen in het voeren van hun beleid. Als Verbinder vind ik het mijn missie om ook deze ondernemers ruimte te bieden om op een fijne manier te netwerken.

Ben jij of
– een hooggevoelige ondernemer
– een persoon waarbij er grote affiniteit is met spiritualiteit, als persoon en/of als business
– op zoek naar een andere manier van netwerken waarbij de mens centraal staat
– ook wil groeien in jouw business en dus jouw netwerk te vergroten

Dan ben jij van harte welkom bij de tweede editie van het Vurig Netwerken.

Het Vuur staat centraal tijdens deze verbinding. Zowel het innerlijk vuur, waarmee je jouw business passioneel in de wereld zet, als het uitwendig vuur. Letterlijk netwerken rond het vuur (met vuurkorven als het mooi weer is of met kleiner vuur indien het regenweer is)

Voor deze derde editie nodigen we graag een spirituele ondernemer uit. Voorlopig blijft deze persoon een Mystery Guest en zal hij/zij tijdig aangekondigd worden.

Het vurig Netwerken is geen doodgewoon netwerkevent. Daarbij komt nog dat de B&B Hippo-Droom gelegen is in een mooi stukje Zoniënwoud met heel bijzondere energetische plekken.

Ben je deze dag niet vrij en wil je op de hoogte blijven van onze verder netwerkactiviteiten? Laat het dan weten via dit inschrijvingsformulier.

Praktische info

Plaats: het unieke Zoniënwoud aan Onthaalpoort Groenendaal vormt het ideale platform met verschillende podia en landschappen, wisselende weers- en windomstandigheden. Met nieuwe paden ontdekken en bewandelen om jouw business in de schijnwerpers te zetten op een creatievere en ontspannende manier.

Datum: 5 november 2021
Uur: 13u30 tot 16u
Verzamelen aan B&B Hippo-Droom vanaf 13u15
Prijs: 43 euro (excl btw, incl drankje, excl lunch)*
Mogelijkheid tot bestellen lichte lunch (21 euro excl btw en incl 1/2L water)*

B&B Hippo-Droom
Tumulidreef 7
1560 Hoeilaart

Wil jij samen met ons Vurig Netwerken? Live offline samenkomen met andere spirituele ondernemers rond het vuur?

Schrijf je dan nu in voor deze 3de editie van ons Netwerkevent ‘Vurig Netwerken’ 

In de voormiddag organiseren Sophie en ikzelf ook de workshop ‘Vind je adembenemende stem’. Waar je via je adem beter leert omgaan met je stress en hierdoor via je stem je boodschap met meer impact en zelfverzekerd te brengen.

Je kan je inschrijven voor het Vurig Netwerken, kiezen om er voor te blijven lunchen en zelfs de workshop bij te wonen. Meer weten over de workshop, klik hier.

Over de initiatiefnemers

Sophie Vercammen

Ik ben altijd al een sociaal geëngageerde vrouw geweest en een enthousiaste “verbinder”.  Mensen samenbrengen uit mijn netwerk, doe ik graag. Zodat we samen mekaar kunnen versterken, inspireren en dus verder groeien en bouwen aan ons levenspad met vernieuwende inzichten.

Ik hou van netwerken en nieuwe boeiende mensen leren kennen die ook wederzijds respect tonen, ongeacht hun afkomst. Na mijn opleiding Handelswetenschappen, specialisatie Marketing ben ik oa. communicatieverantwoordelijke geweest en mede-oprichter van UNIZO Druivenstreek. Daarnaast ben ik lid van FERM,  MARKANT, VELT, HORAL (Hoge Raad voor Lambiekbieren), Toerisme Vlaams-Brabant, Straffe Streek,…en last but not least ook van FIERCE LADIES  en “Van Ziel tot Ziel” georganiseerd door Spiritueel onderneemster, Linde Myncke.

Naast het verbinder-zijn, houd ik ervan andere personen te mogen inspireren om bewust spaarzamer te leren ademen als Adem-Expert dankzij hartcoherentie en Vitality Walks in het mooie Zoniënwoud, waar ik samen met mijn man Davy Verbeke, de B&B Hippo-Droom uitbaat sinds 2014.

Mijn man en ik hebben van deze B&B Hippo-Droom meer gemaakt dan enkel een Bed & Breakfast waar ook mensen met paarden kunnen overnachten. We willen anderen eveneens de kans geven om mee te kunnen genieten van deze prachtige locatie in het groen die we uitbaten met hart en ziel. Zo organiseren we ook events, teambuildings, meetings, productlanceringen, recepties, diners,… voor zoals privé- als werkaangelegenheden. 

Vurig netwerken vanop deze unieke locatie zorgt voor de ideale uitvalsbasis om in contact met de natuur op een rustige, bewuste, geïnspireerde en aangename manier te verbinden met gelijkstemde zielen. 

Linde Myncke

Mama van 2 (b)engels, creatieve generalist, gepassioneerd door theater, gedreven door creativiteit, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Mijn missie: jouw boodschap meer impact te geven op die manier dat geheel bij jou past zodat jij werkelijk gehoord wordt.

In 2002 ben ik als actrice afgestudeerd aan de Kleine Academie. Daar heb ik geleerd om vanuit mijzelf, met mijn mogelijkheden en beperkingen een rol geloofwaardig neer te zetten. Deze tools transformeer ik zodat jij vanuit de beste versie van jezelf jouw boodschap met kracht, geloofwaardigheid en authenticiteit kan brengen.

Toen ik net startte als ondernemer in het najaar van 2018, deed ik mijn eerste netwerk-ervaringen op bij de Open Coffee’s regio Mechelen en Zuidrand Antwerpen. Een goed half jaar later werd ik partner van Open Coffee Zuidrand en later van Open Coffee Aartselaar.

Tijdens het netwerken, vergrootte ik niet alleen mijn netwerk, ik kreeg ook voeling met wat er leefde bij potentiële klanten. Doordat jezelf presenteren op een authentieke manier belangrijk is, werd ik als partner gevraagd om de pitchers die het podium kregen om zichzelf voor te stellen bij te staan. Mede hierdoor groeide ik tot pitch-expert. Het voorbije jaar richtte ik de online fb-groep op voor spirituele ondernemers en organiseerde ik online netwerkevents van “Ziel tot Ziel”, die op regelmatige basis nog steeds online zullen plaatsvinden.

Nu, na een lange periode, mag het eindelijk weer. Live offline samen komen om te netwerken.
Samen met Sophie heb ik een partner gevonden met een prachtige locatie en is dit nieuw initiatief tot stand gekomen.

SAMEN VERBINDEN WE JULLIE GRAAG
 
ZODAT IEDER VAN ONS WEER GROEIEN KAN

Sfeerbeelden en reacties over de eerste editie

Hier zal je niet enkel netwerken maar echt connecteren

Anneleen – Anfra Care

Bedankt voor een prachtige middag met mooie gelijkgestemde zielen

Rowena

Ik heb enkel goeie energie gevoeld. Heel erg aangename sfeer. Bedankt voor de goeie vibes!

Hanne – MissViss Design

Over de locatie

Het is een unieke Belle Epoque locatie uit 1900 aan de Groene Rand van Brussel, te Hoeilaart, gelegen tussen Tervuren en Waterloo. Gemakkelijk bereikbaar met de auto met ruime parking, ook voor fietsers. Via het openbaar vervoer is de B&B Hippo-Droom vlot bereikbaar. Zelfs het Groen Hopper Station Groenendaal is op slechts 10 minuten wandelen van de B&B gelegen.

Overnachten op de B&B is eveneens mogelijk. Reserveren kan je hier.

We ontmoeten je graag om samen met jou vurig te netwerken!

Vitale en inspirerende groeten,
Sophie Vercammen en Linde Myncke

*Annulatievoorwaarden

Vurig Netwerken

 • Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen op voorhand
 • Annuleer je vanaf 6 dagen op voorhand dan betaal je 100%
 • No show fee : 100% betalen

Lunch

 • Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen op voorhand
 • Annuleer je vanaf 6 dagen op voorhand dan betaal je 100%
 • No show fee: 100% betalen

Workshop

 • Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen op voorhand
 • Wanneer je ten laatste 4 tot 6 dagen op voorhand annuleert, betaal je 50%
 • Wanneer je vanaf 3 dagen op voorhand annuleert, betaal je 100%
 • No show fee : 100% betalen

Overnachting

 • Annuleren tot 24u op voorhand is gratis tem donderdag 4/11/21 vóór 15u
 • Bij annulatie na donderdag 4/11/21 15u wordt er 1 overnachting aangerekend
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close