Vind je Adembenemende Stem

Stress

Wanneer ervaar jij stress?
Wat doet het met je lijf? En met je stem?
Welke invloed heeft stress op je gedachten?

Je gaat sneller en minder diep ademenen. Je stem schiet de hoogte in omdat je nog van alles moet. Je verliest het contact met je lijf en gaat rennen als een kip zonder kop. Je voelt pijntjes de kop op steken. Je grip op controle en overzicht is aan het verslappen. De impact op je boodschap en gehoord worden vermindert.

Iedereen ervaart wel es stress. Er is positieve en negatieve stress.
Positieve Stress geeft je een extra kortstondige boost aan energie en adrenaline om iets af te werken en projecten tijdig te halen. 

Aanhoudende Negatieve Stress duurt daarentegen veel langer. Het heeft een grote neerwaartse impact op de werking van je lichaam. Je krijgt lichamelijke klachten. Je mentale gezondheid gaat erop achteruit. De kans op depressie, burn-out, angsten en paniek verhogen omdat je zelfvertrouwen en zelfbeeld afneemt.  

Omdat Negatieve Stress direct een impact heeft op je ademhaling en stem.
Omdat Negatieve stress beiden onder-drukt, ver-drukt en onvermijdelijk complementair verbonden zijn met mekaar. Hebben wij, Linde Myncke (Stem-Expert van A+Muze) en Sophie Vercammen (Ademhaling & Hyperventilatie Expert van Vitality Builders) de handen in mekaar geslagen.  


Wil jij bewuster weten wat Stress me je lijf doet?
En vooral hoe je je ademhaling kan inzetten zodat jouw Stem zijn kracht blijft houden?
Wil jij gezonder, vitaler en beter in balans door het leven gaan, ook al zijn het stresserende tijden?

Tijdens de Workshop ‘Vind je adembenemende stem’ ontvang je inzichten en praktische, haalbare oefeningen om jouw boodschap kracht bij te zetten.

Door de combinatie van jouw ademhaling en jouw stem

 • – Leer je beter omgaan met stress
 • – Waardoor je gemakkelijker je eigen mening of ideeën op een rustige, duidelijke en overtuigende manier kan uiten
 • – Waardoor je jouw boodschap met meer impact overbrengt en nog steeds op een rustigere manier blijft communiceren.

  Dé gewenste mix opdat ook jouw stem gehoord wordt. 

Praktische info

Plaats: het unieke Zoniënwoud aan Onthaalpoort Groenendaal vormt het ideale platform met verschillende podia en landschappen, wisselende weers- en windomstandigheden. Met nieuwe paden ontdekken en bewandelen om jouw stressbestendigheid te verhogen op een creatievere en ontspannende manier.

Datum: 5 november 2021
Uur: 9u30 tot 12u30
Verzamelen aan B&B Hippo-Droom vanaf 9u
Prijs: 124,5 euro (excl btw, incl drankje, excl lunch)*
Mogelijkheid tot bestellen lichte lunch (21 euro excl btw en incl 1/2L water)*
Maximum aantal deelnemers: 12

We voorzien een slecht-weer-bestendige workshop.

Adres:

B&B Hippo-Droom
Tumulidreef 7
1560 Hoeilaart

Wil jij samen met ons werken aan jouw betere zelfzorg en jouw onbewuste of bewuste neerwaarste beweging om te buigen naar een opwaartse spiraal met meer bewuste focus op jouw ademhaling en stem om terug leuke plannen te kunnen maken, op een bruisende manier met positieve energie en een groeiende mindset en meer zelfvertrouwen naar jouw eigen en unieke adembenemende stem ?

Schrijf je dan nu in voor deze 3de editie van onze Workshop ” Vind je Adembenemende stem!” 

Nico Van De Venne – Spiritueel ondernemers mentor

De bomen weergalmden mijn stem als een echo die ik nog nooit mocht ervaren.

Dat was het effect dat ik mocht horen na de workshop met Linde en Sophie. Houding, klankkast, wandelen met de juiste houding en veel meer mocht ik ervaren. Het was een opgebouwd verhaal. Door telkens wat meer inzicht te krijgen over hoe onze stem en adem een verhaal kan brengen en dat in samenspraak met onze krachtigste tool, ons lichaam.

Door de stappen te ondergaan, kon ik aan het einde van de workshop met een zeer duidelijke stem en draagkracht de luisteraars boeien met een kortverhaal.

Een aanrader als je enkele stappen verder wil zetten naar rust en daadkracht vanuit een stevige positie. Want het gaat niet alleen over stem en draagkracht. Het ene brengt ook het andere, een unieke vorm van ont-stressen in je lichaam.
Gebracht door twee top dames die je meenemen op een pad, letterlijk en figuurlijk in het Zoniënwoud. Een mooie omgeving met een energie dat je niet kan omschrijven.

Over de experten

Sophie Vercammen

Ik ben een Kind van de zee, verhuisd met mijn ouders en jongere broer naar de Druivenstreek nabij Brussel.  Een doorzetter van jongsaf. ‘Het moet lukken’ was het motto van het gezin en zo ook dat van mij. 
Na een eerste huwelijk met een narcist heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. In dit 2de huwelijk is er ruimte voor zelf-ontwikkeling en zelfzorg waardoor ik naast mijn burn-out ook chronische stress en hyperventilatie heb overwonnen. Intussen pak ik het als hooggevoelige persoon reeds jaren heel anders, gezonder, meer genietend en speelser aan.

Ik heb mezelf als het ware her-ontdekt en begrijp nu beter wat mijn lichaam me vertellen wilt, los van het verstand. Dankzij mijn opleiding als Adem-Expert en NERVA Hartcoherentie Coach kan ik nu veel beter luisteren naar mijn gevoel en intuïtie. Het eerlijker durven uiten van mijn mening, gedachten en gevoelens naar mezelf en mijn omgeving toe, met een heldere stem, maakt dat ik nu wel gehoord word.

Mijn missie is mijn kennis rond Ademen met jou te delen op een bewuste, haalbare en speelse manier
omdat spaarzamer leren ademen er voor zorgt dat je langer, bewuster, gezonder en genietend door het dagelijkse leven kan wandelen.
Andere voordelen zijn:
– Je kan meer loslaten,
– Je kan beter relativeren,
– Je hebt meer focus en concentratie,
– Er is een betere balans op vlak van het hormonale, emotionele en in je vertering,
– Je slaapt beter,
– Je hebt minder angsten en stress.

Samen mekaar inspireren en zorgen voor mekaars positieve energie, in lichaam en geest, veerkracht, mindset en om vitaliteit op te bouwen, stap per stap, daar sta ik voor met “Vitality Builders” in de natuur, in het Zoniënwoud op de B&B Hippo-Droom, die ik samen met mijn man uitbaat.

Linde Myncke

Mama van 2 (b)engels, creatieve generalist, gepassioneerd door theater, gedreven door creativiteit, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Mijn missie: jouw boodschap meer impact te geven op die manier dat geheel bij jou past zodat jij werkelijk gehoord wordt.

In 2002 ben ik als actrice afgestudeerd aan de Kleine Academie. Daar heb ik geleerd om vanuit mijzelf, met mijn mogelijkheden en beperkingen een rol geloofwaardig neer te zetten. Deze tools transformeer ik zodat jij vanuit de beste versie van jezelf jouw boodschap met kracht, geloofwaardigheid en authenticiteit kan brengen.

In het spreken zitten heel veel lagen.
– Jouw boodschap,
– Jouw bedoeling van de boodschap,
– Hoe jij denkt over en wat je voelt bij de boodschap die je brengt.

Stress versterkt de onbewuste lagen in jouw boodschap, zonder het zelf door te hebben. Door op een creatieve en speelse manier aan de slag te gaan met jouw stem, kan je bewuster jouw boodschap brengen, op een manier die helemaal bij je past.

Wil jij samen met ons jouw stress overwinnen zodat jij jouw adembenemende stem vindt? Schrijf je dan gauw via onderstaande knop in!

In de namiddag organiseren Sophie en ikzelf ook onze eerste editie van Vurig Netwerken, met als Special Guest Nico Van De Venne. Je kan je inschrijven voor de workshop, kiezen om te blijven lunchen en zelfs het netwerkevent bij te wonen.

We ontmoeten je graag om jou te ondersteunen in je adem en stem!

Vitale groeten,
Sophie Vercammen en Linde Myncke

Over de locatie

Het is een unieke Belle Epoque locatie uit 1900 aan de Groene Rand van Brussel, te Hoeilaart, gelegen tussen Tervuren en Waterloo. Gemakkelijk bereikbaar met de auto met ruime parking, ook voor fietsers. Via het openbaar vervoer is de B&B Hippo-Droom vlot bereikbaar. Zelfs het Groen Hopper Station Groenendaal is op slechts 10 minuten wandelen van de B&B gelegen.

Overnachten op de B&B is ook mogelijk. Reserveren kan je hier.

*Annulatievoorwaarden

Workshop

 • Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen op voorhand
 • Vanaf 6 dagen op voorhand annuleren, betaal je 100%
 • No show fee : 100% betalen

Lunch

 • Tot en met 7 dagen op voorhand is kosteloos annuleren mogelijk
 • Vanaf 6 dagen op voorhand annuleren betaal je 100%
 • No show fee: 100% betalen

Vurig Netwerken

 • Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen op voorhand
 • Annuleer je vanaf 6 dagen op voorhand annuleren betaal je 100%
 • No show fee : 100% betalen

Overnachting

 • Annuleren tot 24u op voorhand is gratis tot donderdag 4/11/21 vóór 15u
 • Bij annulatie na 15u op 4/11/21 wordt er 1 overnachting aangerekend

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close