Thuispodium-Activiteiten

Je thuis voelen op een podium is niet altijd evident. En toch is het een must. Want wat jij uitstraalt heeft ook een effect op de deelnemers en hoe zij jouw boodschap (in de vorm van een lezing, een netwerkgelegenheid of een workshop) ervaren.

Linda leert niet enkel technieken aan om vol zelfvertrouwen jouw boodschap te delen. Ze houdt er eveneens van om mede-ondernemers een podium bij haar thuis aan te bieden.
Een veilige en kleinschalige omgeving om te ervaren hoe het voelt om in de spotlight te staan met jouw aanbod. Of het nu om een interactieve lezing gaat, een (pilot)workshop of een co-creatie samen met Linda, je wordt ondersteund in de creatiefase, tijdens de communicatie vooraf en de nazorg bij de deelnemers.

Linda Myncke


“Ik heb altijd al graag mensen over de vloer gehad. De voorbije jaren woonde ik samen met mijn gezin op een appartement waardoor de mogelijkheden hiervoor beperkt waren. Nu we geïnstalleerd zijn in ons huis, is de tijd aangebroken om deze ook open te stellen voor fijne nieuwe en zelfs vernieuwende activiteiten.”


De eerste die de spits afbijt in deze nieuwe reeks is Nele Descheemaecke, een gecertificeerd hypnotherapeut en doorbraak coach die de workshop ‘Jouw sprekende tenen als leidraad’ geeft op het 27 oktober 2022.

Op 22 november gaat de Workshop Storytelling gegeven door Linda zelf door.

En op 5 december begeleidt Anneleen Franck jou zodat jouw kwartaal voorbereid is en jouw sociale media posts voor de komende 90 dagen gepland staan.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close