Storytelling

De magie van verhalen vertellen

Je ziet steeds meer verhalen verschijnen in de sociale media feeds. En je wil dit ook kunnen. Ook jij hebt een verhaal dat naar buiten wil komen. Een verhaal dat gehoord mag worden.
– Alleen, hoe begin je daar nu aan?

Wat zijn de geheime ingrediënten van een goed verhaal?
– Wat is er nodig om dingen in beweging te brengen vanuit en door jouw verhaal?
Hoe raak je de luisteraar?

Tijdens een interactieve initiatieworkshop verwerf je inzichten in de verschillende ingrediënten die deel uitmaken van een goede storytelling. En krijg je antwoord op de vraag of verhalen ontwerpen en/of vertellen iets voor jou is.

Praktische info:
Deze initiatieworkshops gaan online in april en mei 2021 door.

Enkele getuigenissen

Daphne Titeca – RAY fotografie

Bedankt Linde om me mee te nemen in de wereld van storytelling en de kracht van je stem. In je online workshop geef je een mooie combinatie tussen theorie en praktijk. Ik kijk uit naar je feedback op de inspirerende afsluitopdracht. Het prikkelt om meer verdieping te krijgen in de werking van mijn stem en de kracht van storytelling.

Deze proeverij prikkelde mijn ervaringsleergierigheid alsook mijn goesting naar verdieping. Ik leerde o.a. dat ik mijn energieveld groter mag maken om met mijn storytelling de impact van mijn verhaal, vol fun en verbinding, naar mijn klanten toe kan vergroten. Linde voelt voor mij als een heel wijze, inspirerende, creatieve, enthousiasmerende en spontane dame.

Siska Desmet – Cré up


Wil jij net als deze deelnemers de kracht van storytelling ervaren? Volg dan de initiatieworkshop in april of mei 2021 online.


Wil je meer weten over het aanbod van A+ Muze en af en toe wat tips en tricks ontvangen over hoe je de impact van je boodschap kan vergroten? Schrijf je via onderstaande knop in. Wees gerust, zelf hou ik er niet van om dagdagelijks mail te ontvangen, dus je mailbox zal niet overspoeld worden.

Lees ook over de individuele storytelling trajecten.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close