Jouw Stralende Stem

Workshop voor ondernemers
die meer impact willen dankzij een stralende stem

Zeker voor ondernemers is een goed stemgebruik belangrijk. 

En dat begint met je stem durven gebruiken.

Vaak zit daar nog wat schroom of een blokkade. Misschien voel jij dat ook? 

Als ondernemer is het belangrijk om je bewust te zijn van je stem en hoe je die op je eigen unieke manier een groter draagvlak kan geven. Zodanig dat de impact van wat je zegt groter wordt, zonder dat je je stem verheft.

Stem = Trilling = Energie

Wist je dat 38% van de impact van jouw communicatie gebeurt via de stem? Dus das best veel.

In de workshop is er ruimte voor oefeningen én individuele feedback. Bijvoorbeeld over je houding, of hoe jij je stem gebruikt. In deze workshop voel je echt wat je stem kan zijn voor jou als je helemaal vrij bent en de remmen los laat. 

Is jouw stem klaar om te spreken, te communiceren en te stralen?

Spreken en zingen is eigenlijk een topsport. De opwarming, je fysiek en mentaal klaar maken om te zeggen wat je te zeggen hebt is belangrijk. Die voorbereiding is de helft van het werk.

Linda Myncke

Jouw Stralende Stem

Creëer meer impact door jouw stem te laten stralen, dankzij eenvoudige, haalbare oefeningen die je in het dagelijkse leven heel gemakkelijk kan implementeren.


Deze workshop is voor jou:

Als je op een speelse manier jouw (natuur)stem wenst te ontdekken en/of verder te ontplooien.
Als je jouw stem krachtiger wenst in te zetten in jouw communicatie.
Als je jouw stem met meer impact wilt gebruiken.
Als jij klaar bent om jouw stem te laten sprankelen.
Als jij (nog meer) gehoord wilt worden.

Patricia’s aanpak is geen stem methode die vastligt. In elke ontmoeting, in elke samenwerking zoekt zij naar nieuwe manieren om haar eigen klank en stem te blijven verdiepen en verrijken. Al voelend, door te doen en haar intuïtie te volgen om daarna wat werkt voor haar te delen en door te geven in haar werk.

Met de stem waarmee wij zijn geboren, kunnen wij emoties, gedachten en ervaringen uitdrukken – de ‘natuurstem’. Eeuwenlang hebben mensen gezongen uit blijdschap, om verdriet, om te feesten, tijdens het werk, om genezing te ondersteunen, … zonder zich hierbij af te vragen of ze een “goeie” stem hadden. Het is altijd deel geweest van het leven, een manier om mensen met elkaar te verbinden.

De verbinding kan nog versterkt worden met het plaatsen van een intentie bij het klank maken. Op die manier wordt onze klank een instrument waarmee we onze energie kunnen verhogen, blokkades kunnen aanpakken, emoties en gedachten kunnen verlichten. In een groep dezelfde intentie delen bij het zingen of klank maken versterkt dit energieverhogend effect immens.

Jouw investering voor deze drie uur durende workshop is slechts 100€*

*Prijs: Inclusief drankjes en versnaperingen⁣, exclusief btw.
*twv 135€

Praktische info:
Maximum 10 deelnemers.

Plaats: A+ Muze, 2800 Walem⁣

Data: 28/04/23 van 13 tot 16u.

Ik wou meer dan gewoon mooi kunnen zingen, ik wou kunnen zingen zoals Sinead O’Connor, met emotie. 

Patricia Van Cutsem


Over Patricia Van Cutsem

Patricia Van Cutsem is een zangeres met een unieke natuurstem als hoofdinstrument.
Klank en zang vormen de rode draad doorheen haar leven en werk. Ze zijn haar levenspassie die zij met veel enthousiasme deelt als vocaal artiest, zangcoach natuurstem en klankheler.

Vanuit haar ervaring als klankheler is Patricia zich heel bewust van de kracht van klank:
“Wanneer onze stem vrij kan klinken, wordt zij een krachtig instrument dat ons toelaat om ons te verbinden met wat in ons leeft, fysiek, mentaal en emotioneel. Het brengt ons ook in verbinding met anderen en ten slotte kunnen we ons met onze klank ook verbinden met een hogere of collectieve energie.”

Patricia: “Mijn passie voor muziek en zingen beleef ik al van kinds af aan. Jarenlang volgde ik les in de muziekacademie van Gooik met de klarinet als instrument. Tegelijk zong ik overal waar ik maar kon.

Mijn aha! moment kwam er toen ik als tiener mijn eerste cd kocht: ‘The Lion and the cobra’ van de Ierse zangeres Sinead O ‘Connor.
Jaa, zo wou ik ook ooit kunnen zingen! Niet alleen mooi en toonvast, maar ook huilend als een wolf, fluisterend, krijsend. In volle overgave, in volle vrijheid.

Een parcours van de juiste zang- en klankmeesters bracht mij steeds dichter bij mijn eigen stem. Mijn stembeleving verdiepte en ik begon de verbinding te ervaren tussen klank, mezelf, alles rond mij, het hele universum. Ik volgde een klankhelingsopleiding bij de International Assocation of Sound Therapy waar die verbinding nog werd versterkt en ik meer inzicht kreeg in de helende werking van klank en hoe deze te integreren in het dagelijkse leven, individuele sessies, klankhelingen en klankreizen. 

Sinds 2011 deel ik mijn opgebouwde expertise als zangeres en levenspassie voor klank in workshops, cursussen, individuele sessies, klankhelingen en klankreizen.”

Laat jouw stem stralen!

FAQ


Ontvang ik een factuur?
Ja, wanneer je je inschrijft en je betaalt via de ‘ikbetaalnu’ link, dan ontvang je binnen de week een factuur.
Ook wanneer je niet via deze link betaalt, ontvang je ten laatste 3 dagen na je inschrijving een factuur. Pas na ontvangst van je betaling is jouw deelnameplek verzekerd.


Kan ik mijn deelname annuleren?
Bij elke annulatie door de deelnemer zal een dossierkost verrekend worden van 30 euro (excl btw).
Tot 14 dagen voor aanvang event krijg je het deelname bedrag terug verminderd met de dossierkosten.
Tot 7 dagen voor aanvang event krijg je de helft van het deelname bedrag terug verminderd met de dossierkosten.
Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang event, dan vervalt je recht op terugbetaling.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close