Impactanalyse

Jouw boodschap overbrengen op een impactvolle manier!
Hoe doe je dat?

Dankzij de impactanalyse krijg je een beter beeld over hoe jij jouw boodschap op dit moment brengt. Wat je al uitstekend doet. Wat jouw groeimogelijkheden zijn en hoe je dat nu concreet doet.

Voor wie:

  • Wil jij graag weten hoe nu jouw boodschap overkomt?
  • Wil jij concrete tips ontvangen om de impact van je boodschap te vergroten?
  • Wil jij bewuster aan de slag met jouw non-verbale communicatie?

Dan is een impactanalyse iets voor jou.

Voor mij zijn er 5 bouwstenen van de non-verbale communicatie die een impact of een invloed uitoefenen op jouw boodschap. Zijnde :
– je stem
– je lichaam
– de ruimte (handelingen/verplaatsingen) die je inneemt
– je energie & mindset (ook je uitstraling)
– de inhoud (wat zeg je).

Praktische informatie

Je neemt een video van max 2 minuten op. Je spreekt een boodschap in die je graag de wereld wilt uitsturen. Vertel er niet over. Richt het echt aan jouw publiek (leeds, klanten, vrienden, familie,…)

Wanneer je me je videofragment bezorgt, geef je bij een small-analyse aan op welke bouwsteen je graag feedback wenst. Waar wil jij dat ik me op focus? Je stem, je lichaam, de ruimte, je energie & mindset of de inhoud? Zelf bepaal ik ook nog 1 bouwsteen waarop je feedback ontvangt. Bij de full-option analyse ontvang je feedback op alle bouwstenen feedback.

Na betaling van de factuur en het bezorgen van de video, ontvang je een link om rechtstreeks een afspraak te maken in mijn agenda voor de feedback. Tijdens dit gesprek ontvang je concrete tips waar je zelf al mee aan de slag kan.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close