Adembenemende Transformatie Dag

Foto: Sophie Vercammen

Nieuwe formule op basis van de seizoenen

Een jaar kent vier seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen energie, zijn eigen flow, zijn eigen focus.

Elk seizoen willen wij, Nico Sophie en Linda, ondernemers meenemen in een dag Buiten De Tijd om zich voor te bereiden op de energie van het seizoen dat zich aankondigt. Waarbij stilstaan, ademen, transformeren, doelen stellen, acties bepalen voor mooie resultaten, het vuur, de tarot, het lichaam, de stem en de boodschap telkens weer centraal staan in het teken van het seizoen.

De Lente – Het oosten – Pentakels

Het seizoen van de vogels die in de ochtend fluiten. De eieren in de nesten, dieren die uit hun winterslaap komen.

Het Oosten: de zonsopgang, de woeste en ongerepte natuur aangezien alles nog vers en nieuw is. De planten komen zachtjes bovengronds. De zaadjes komen uit. Het resultaat van het onzichtbare werk dat de zaadjes ondergronds deden worden zichtbaar.

Ook kunnen we infantiliteit, het jonge gezin toewijzen aan deze periode (wat doe je tijdens de koude nachten van herfst en winter dicht bij elkaar?). Het is het moment waarop het gezin weet dat er één spruitje onderweg is. 

Het is het moment van ontdekking. Het ontdekken van je talenten, het leren van wie je bent geworden na het harde werk. Het resultaat van je labeur van de volledige natuurlijke cirkel. 

In de symboliek van de Tarot staat het pentakel voor resultaat en het hoofdelement aarde zwaait nu de vlag.

Ademen

Ademen staat symbool voor je leven dankzij je uniek, kloppend, liefdevol hart.  

Jouw eerste spontane ademhalingen als baby in dit leven, deed je zonder na te denken direct op een rustige ontspannen en juiste manier.  

Ieder seizoen laat je bewust vertragen in je ademhaling, zowel in je ademhalingsritme als je cycli waarmee je ademt.  

Jij kan immers zelf dankzij synchroon spaarzamer te ademen, je hartslag en dus je hartritme zelf beïnvloeden om zo je eigen angsten en stress weg te ademen, alsook  je energie-gevers en -vreters beter te (h)erkennen, beter kunnen slapen, je hormonen beter kunnen sturen, …maw. zowel je gezondheid op mentaal, fysiek, relationeel en existentieel (dus ook spiritueel) vlak te versterken. 

Na een stille, ingetogen, donker, vaak eenzame winter, ontpop je je, als persoon en in je business, met meer geaardheid, kleur, energie en enthousiasme in de nieuwe lente.  Je ademhaling en bijgevolg je hartritme zal dus ook hoger liggen in dit seizoen.

Onze focus in de lente qua zintuigen ,ligt op onze “ogen” en de positieve bekrachtiging van “vriendelijkheid, generositeit, creativiteit en zacht zijn voor jezelf”. 

In de lente zien we het resultaat van de ideeën die we vormgegeven hebben en waar we de juiste actie voor genomen hebben. 
Welk resultaat wil jij zien? Wat wil jij bereiken in dit seizoen? Waar droom jij van? Wat houdt jou nu nog tegen? 

Jouw stem

Jouw stem geeft uiting aan wat je in de wereld wilt zetten. Het verklankt jouw diepste verlangens, jouw wensen en jouw dromen. Jouw missie vindt woord dankzij jouw authenticiteit en verbinding met je innerlijke kern.
Jouw inspiratie wordt in de wereld gezet door het uiten van je gedachten, het vormgeven van je ideeën en het daardoor tastbaar maken voor de ‘buiten’wereld.

Vindt jouw stem om deze boodschap te delen. 
Vindt jouw adem als ondersteunende energie. 
Vindt jouw transformatie en actie. 

Wil jij groeien in jouw persoonlijk proces als ondernemer? 
Wil jij het even anders aanpakken? 
Ben je niet vies van introspectie? 
Ben je niet bang om in de spiegel te kijken? 
Is persoonlijke ontwikkeling je niet vreemd? 
Hou je van een holistische aanpak? 

Dan ben jij de aangewezen persoon om een Adembenemende Transformatie dag te beleven met Nico, Sophie, Linda en de andere deelnemers. 

Praktische info

Plaats: A+ Muze, Lange Zandstraat 20, 2800 Walem
Datum: 11 maart 2022
Uur: 9u30 tot 16u30. Welkom vanaf 9u.
Prijs: 333 euro (excl 21% btw, incl catering)
Maximum aantal deelnemers: 10

Indien je nu inschrijft voor de 4 seizoenen van 2022, is jouw deelname aan de Adembenemende Transformatie Dag in de lente van 2023 volledig gratis.

Zomer: 24/06/22 Zoniënwoud
Herfst: 30/09/22 Regio Waasland
Winter: 9/12/22 Regio Mechelen
Lente: 10/03/23 Zoniënwoud

Met 3 kan je meer dan alleen

Vorig jaar vonden Sophie en Linda elkaar en werkten op verschillende vlakken samen. De chemie die ontstaat door onze energieën en talenten te bundelen is fantastisch. Diegenen die de workshop Vind Je Adembenemende Stem in het Zoniënwoud gevolgd hebben, hebben dit zelf mogen ervaren. 
 
Stapsgewijs zijn we gegroeid in onze samenwerking en hebben we de meerwaarde voor de deelnemers van onze gebundelde krachten mogen ervaren. 

Bij het uitdenken van het concept waarbij in de voormiddag de workshop plaatsvond en in de namiddag het netwerken en de vuurceremonie samen met Nico Van De Venne, vertrokken we van 2 aparte evenementen op 1 dag. 
 
Bij evaluatie van de 2 dagen in 2021 die zijn doorgegaan, merkten we op dat we mochten doorgroeien naar een trio die de hele dag lang de deelnemers onderdompelt in een dag van transformatie, intentie, vuur, adem en stem. De verbinding tussen ons 3, de bundeling van onze talenten en energieën zorgen voor een heel mooi platform waar de deelnemende spirituele ondernemer in alle veiligheid mag groeien in bewustwording en evolueren naar een next level. 

Voor minder willen we niet gaan. Een hele dag met maximum 10 deelnemers aan de slag met de energie van het seizoen, met de energie van de daarbij passende Tarot. Een dag waarbij we door de cyclus gaan van idee, vormgeven, actie en resultaten. 
 
In eerlijkheid en transparantie leggen we de obstakels en hindernissen bloot (bewust worden), geven we richting aan onze intentie (omzetten in doelen), Wat ons tegenhoudt om over te gaan tot actie en klaar is om te transformeren, geven we aan het vuur. We ervaren het resultaat van een dag samen zijn in co-creatie met elkaar; Door stil te staan, bewust te ademen, stem te geven, het podium te nemen,  in overgave transformeren en groeien naar een next level in verbinding zowel innerlijk als uiterlijk, met onze kern en het hogere. 

Door de kracht van de heilige drie. Deze symboliek dragen wij, Linda, Sophie en Nico in deze dag mee. Voor creatie en resultaat heb je steeds een mannelijke, vrouwelijke energie nodig wat tot resultaat brengt, het kind. Wie welke rollen dragen is niet toegewezen, we zijn allen deze verschillende rollen in één zijn. Zo verloopt ook de dag, waarin elk van ons de verschillende rollen kan opnemen die nodig zijn, gevraagd worden en aangeduid worden. 

Voor je dagelijkse uitdaging van transformeren, is het krachtig te weten welke stappen jij kan en mag nemen naar het resultaat dat jij wil en je ook voor jouw klanten wil behalen. Als dienstbare persoon, wat ondernemers zondermeer steeds zijn, is het goed te weten wie je in essentie bent en hoe die kracht kan bijdragen tot het wereldse en het spirituele. 

Of je nu een product of dienst in de wereld stuurt, jij bent de kern van je onderneming en vanuit jou komt de transformatie en dienstbaarheid om je klant te brengen tot een resultaat dat zij of hij écht wenst. Hoe stabieler, hoe wettender en krachtiger die kern. Hoe beter jij ook kan dienen en verdienen. 

Want het resultaat is gebonden aan een energetische beloning dat in ons bestaan kan aanzien worden als het neutrale voorwerp dat geld wordt genoemd. Hierin vind je dan ook het pentakel weer terug als symbool voor resultaat. 


Hanne – MissViss Design

Ik heb enkel goeie energie gevoeld. Heel erg aangename sfeer. Bedankt voor de goeie vibes!

Rowena

Bedankt voor een prachtige middag met mooie gelijkgestemde zielen

Over de initiatiefnemers

Sophie Vercammen

Ik ben altijd al een sociaal geëngageerde vrouw geweest en een enthousiaste “verbinder”.  Mensen samenbrengen uit mijn netwerk, doe ik graag. Zodat we samen mekaar kunnen versterken, inspireren en dus verder groeien en bouwen aan ons levenspad met vernieuwende inzichten.

Ik hou van netwerken en nieuwe boeiende mensen leren kennen die ook wederzijds respect tonen, ongeacht hun afkomst. Na mijn opleiding Handelswetenschappen, specialisatie Marketing ben ik oa. communicatieverantwoordelijke geweest en mede-oprichter van UNIZO Druivenstreek. Daarnaast ben ik lid van FERM,  MARKANT, VELT, HORAL (Hoge Raad voor Lambiekbieren), Toerisme Vlaams-Brabant, Straffe Streek,…en last but not least ook van FIERCE LADIES  en “Van Ziel tot Ziel” georganiseerd door Spiritueel onderneemster, Linde Myncke.

Naast het verbinder-zijn, houd ik ervan andere personen te mogen inspireren om bewust spaarzamer te leren ademen als Adem-Expert dankzij hartcoherentie en Vitality Walks in het mooie Zoniënwoud, waar ik samen met mijn man Davy Verbeke, de B&B Hippo-Droom uitbaat sinds 2014.

Mijn man en ik hebben van deze B&B Hippo-Droom meer gemaakt dan enkel een Bed & Breakfast waar ook mensen met paarden kunnen overnachten. We willen anderen eveneens de kans geven om mee te kunnen genieten van deze prachtige locatie in het groen die we uitbaten met hart en ziel. Zo organiseren we ook events, teambuildings, meetings, productlanceringen, recepties, diners,… voor zoals privé- als werkaangelegenheden. 

Vurig netwerken vanop deze unieke locatie zorgt voor de ideale uitvalsbasis om in contact met de natuur op een rustige, bewuste, geïnspireerde en aangename manier te verbinden met gelijkstemde zielen. 

Linde Myncke

Mama van 2 (b)engels, creatieve generalist, gepassioneerd door theater, gedreven door creativiteit, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Mijn missie: jouw boodschap meer impact te geven op die manier dat geheel bij jou past zodat jij werkelijk gehoord wordt.

In 2002 ben ik als actrice afgestudeerd aan de Kleine Academie. Daar heb ik geleerd om vanuit mijzelf, met mijn mogelijkheden en beperkingen een rol geloofwaardig neer te zetten. Deze tools transformeer ik zodat jij vanuit de beste versie van jezelf jouw boodschap met kracht, geloofwaardigheid en authenticiteit kan brengen.

De reis naar binnen heeft me doen inzien dat In het spreken heel veel lagen zitten. 
– Jouw boodschap, 
– Jouw bedoeling van de boodschap, 
– Hoe jij denkt over en wat je voelt bij de boodschap die je brengt. 

Om nog maar te zwijgen over de belemmeringen, de innerlijke gedachten, de levenservaring die je soms weerhouden om in jouw unieke kracht te staan en uiting te geven aan jouw (levens)missie.

Door dieper in de Storytelling te duiken heb ik ervaren dat om jouw boodschap met kracht te brengen het belangrijk is te weten wàt je boodschap is. En om jouw boodschap helder over te brengen is het noodzakelijk om te weten wie je bent en waarom je doet wat je doet. Deze drie lagen gecombineerd met een heel duidelijk doel maakt dat jij en jouw boodschap congruent gebracht worden.

Het is heerlijk om te zien wanneer klanten opeens op een dieper niveau begrijpen wat hun missie is. Om hen naar dit niveau te brengen worden ook energetische tools ingezet op maat van elke persoon. Ik voel me gesteund door de onzichtbare wereld om datgene aan te brengen wat dienend is voor de ander is zijn groei.

Nico Van De Venne

Kiezen voor diepere inzichten

Als man van Lore en papa van Alex en Sam ga ik er helemaal voor om mijn echte ik te zijn. Sinds 1997 werkte ik voor verschillende werkgevers. Van job veranderen deed ik telkens om beter te worden. Dat leverde heel wat ervaringen op. Vooral op het vlak van inzicht in mindset en attitude van verschillende persoonlijkheden op verschillende niveaus. Dit evolueerde tot diepere bewustwording in business aan de ene kant en meer menselijk inzicht aan de andere kant.

Mijn loopbaan als coach startte in 2016. Het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling manifesteert zich 10 jaar vroeger. Na een depressie begon ik me te verdiepen in spiritueel leren. Dit leidde na heel wat onderzoek tot de ontwikkeling van mijn eigen methode. Die omschrijf ik graag als Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.… met als kernboodschap questions are the answer.

De mensheid in zijn geheel staat centraal. We zijn allemaal verbonden met mekaar en daar moeten we aan blijven werken. Elk van ons heeft een pakket lessen te leren. Als sterke luisteraar focus ik op een spirituele en persoonlijke ontwikkelingsaanpak. Om een betere versie van mensen te maken. Door ervaring over te dragen, ondernemerschap te stimuleren en  transformatie te realiseren.

Ik help je als persoon je echte doelen te bereiken en laat ondernemingen groeien. Mijn spirituele en persoonlijke ontwikkelingsaanpak zorgt voor een perfecte balans tussen privé en business. Van zodra je kiest voor mijn aanpak, geef ik me 100%. Altijd aanwezig, samen genieten van kleine en grote successen … We gaan voor positieve resultaten via transformatie en accountability.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close