Aanbod Spaar je Stem

Vergroot de draagkracht van je stem en creëer meer impact van je boodschap.
Leer door het gebruik van essentiële oliën goed voor je stem te zorgen.

Vandaag de dag kunnen we ze niet meer wegdenken uit ons leven. De mondmaskers zijn zo goed als ingeburgerd. Niet iedereen wordt gelukkig van het dragen van dit euvel. 
​En niet elke stem vindt het fijn om (over)belast te worden.

Greet Gevers en Linde Myncke slaan de handen in elkaar. Ze bundelen hun kennis zodat jij dankzij deze verschillende invalshoeken goed voor je stem kan zorgen.

Linde haalt haar kennis onder meer uit haar opleiding en carrière als actrice. Haar missie is om jou te leren hoe jij voor een grotere impact kan zorgen waarbij je stem waarlijk gehoord wordt.

Greet ondersteunt vrouwen in hun ‘puur’-zijn en begeleidt jou naar diepe rust in je lijf, je geest en je leven. Zodat jij met een ontspannen lijf en geest krachtiger in het leven staat.

Linde deelt haar expertise over hoe je met de juiste technieken goed voor je stem kan zorgen. En het draagvlak kan verhogen, zodat jij zonder moeite en last verstaanbaarder bent.
Greet neemt je mee in de wondere wereld van essentiële oliën, zodat jij jouw stem het beste verzorgt.

Webinar Spaar je stem

Tijdens deze gratis workshop geven Greet en Linde jou 6 tips en 3 technieken om je stem te verzorgen tijdens het mondmaskergebruik.

Je maakt kennis met die essentiële oliën die je ondersteunen je stem gezond te houden. Daarnaast ontvang je 3 technieken waardoor je verstaanbaar kan praten zonder je stem te forceren.

Ervaar jij soms een hese stem, spreekvermoeidheid, een kriebel in de keel?
Of merk je dat je moeilijk verstaanbaar bent wanneer je een mondmasker draagt?
Of ervaar je stress tijdens het dragen van een mondmasker?

Dan is deze gratis workshop iets voor jou!

Datum: 23/11 om 12u of 25/11 om 20u
Online
Gratis

Masterclass Spaar je stem

Tijdens de online masterclass ‘Spaar je stem’ duikt Linde met jou in de praktische toepassingen van technieken die je stem sparen. Deze technieken toepassen is echt een must tijdens het spreken, ook wanneer je een mondmasker draagt.
Met Greet ga je praktisch aan de slag om je stem te verzorgen met essentiële oliën.

De combinatie van dit alles zorgt er niet alleen voor dat jij vervelende en pijnlijke stemproblemen voorkomt. Ook leer je het draagvlak van je stem te vergroten zodat jouw boodschap meer impact heeft.

Datum: 17/12/20
Tijd: 13u tot 15u30
Online
Prijs: 199 euro* inclusief toolkit essentiële oliën t.w.v. 30 euro en 30 min stemcall.

Indien je het webinar volgt, ontvang je een mooie korting voor de Masterclass en krijg je toegang tot verschillende bonussen.

* Prijs vrijgesteld van btw

Live dag

Zodra het ons is toegestaan om terug live workshops te organiseren, zullen Greet en Linde in een verdiepende workshop een Live dag organiseren.

Voel je nu al dat je hier graag bij wenst te zijn?

Laat het ons weten en we houden je heel graag op de hoogte!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close